Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Obres d’arranjament del carrer Jaume I, segona fase.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/11/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitObres d’arranjament del carrer Jaume I, segona fase.

AVÍS

Us comuniquem que amb motiu de les obres d’arranjament del carrer Jaume I, en aquesta segona fase quedarà afectada la cruïlla compresa pels carrers Vila de Lloret, carrer Paradís i carrer Salut i la seva confluència amb els carrers Joan Carles I i Jaume I. Concretament l’accés des d’aquesta cruïlla direcció centre i als carrers Vila de Lloret, Paradís i Salut romandrà tancat al trànsit rodat a partir del dia 12 d’agost.

Per tant, la circulació rodada queda establerta de la següent manera:

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles des de l’Av. Joan Carles I direcció centre. Els vehicles de menys de 3.5t i els veïns d’aquesta zona podran accedir al carrer Av. Joan Carles I, tenint en compte que hauran de sortir pel mateix carrer, ja que com hem indicat anteriorment, restarà tallada la circulació direcció centre a l’alçada de la cruïlla amb els carrers Paradís i Riera Alta.

Ø El carrer Riera Alta restarà tallat al trànsit. Els veïns amb garatge, hauran d’accedir amb precaució des del carrer Pep Ventura. Per aquest motiu, aquest serà un carrer amb dos sentits de circulació de forma provisional i exclusivament per accedir els veïns als seus garatges.

Ø Els vehicles de menys de 3’5t podran circular des del carrer Jaume I direcció a l’Av. Joan Carles I (direcció Lloret de Mar).

Ø El carrer Salut i el tram del carrer Vila de Lloret, tram comprés entre el carrer Paradís i el carrer Mont-Ferrant, continuaran tenint provisionalment dos sentits de circulació.

Ø L’accés de vehicles al carrer Salut quedarà restringit als veïns, a fi i efecte de poder accedir als seus respectius garatges. El recorregut el podran efectuar des del carrer Santa Bàrbara i en arribar a la Plaça Sagrada Família hauran de girar a la dreta. S’ha de recordar que serà un carrer amb dos sentits de circulació de forma provisional.

Ø L’accés al carrer Vila de Lloret es podrà efectuar pel carrer Mas Palau i girant tant a l’esquerra com a la dreta. I concretament al tram tallat del carrer Vila de Lloret, girant a la dreta i al arribar a la cruïlla del carrer Mont-Ferrant podran accedir recte, amb precaució per tractar-se d’un carrer de dos sentits de circulació de forma provisional, i per tant, restringit el pas als veïns que disposin de garatge.

Ø L’accés al carrer Paradís es podrà efectuar pel carrer Mas Massonet i carrer Francesc Dordà; posteriorment la sortida pel carrer Paradís confluència amb el carrer Santa Bàrbara. L’accés a aquest tram del carrer Paradís, afectat per les obres, quedarà restringit als veïns que disposin de garatge.

Ø La línia 1 del Transport Urbà quedarà afectada provisionalment de la següent forma: L’accés a la nostra Vila s’efectuarà pel carrer Anselm Clavé, Rbla. J. Ruyra i resta de recorregut. El recorregut de tornada serà el mateix, fins a la Plaça Solidaritat, i des d’aquest punt circularà per Rbla. J. Ruyra direcció Mercat, continuant pel carrer Mas Enlaire, C. Sebastià Llorens i carrer Anselm Clavé.


Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes tel. 972 35 86 66


Blanes, 11 d’agost de 2009



Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/11/2009


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300