Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornades IAS i ACELL


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2008
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornades IAS i ACELL

Aquest darrer divendres i diumenge al pavelló municipal i organitzat pel C.B.Blanes conjuntament amb altres entitats es va celebrar les XIII jornades de bàsquet de Salut Mental de les comarques de Girona i el XVIII campionat de Catalunya de bàsquet ACEL-Special Olympic.

El divendres 16 de maig de 10 a 13.30 més de 150 usuaris dels centres de salut mental de les comarques gironines van poder participar dels partits de bàsquet i les activitats de lleure que s'havien organitzat. Els equips participants varen ser Blanes (Selva Marítima), Olot (La Garrotxa), Platja d'Aro (Baix Empordà) i Girona (Gironès), a més van assistir els centres de Santa Coloma de Farners, Figueres, Ripollès, Llar residència i T.M.S. La jornada va ser un èxit i a l'entrega de premis van assistir-hi els regidors Anselm Ramos, Joaquim Torrecillas i Conxita Boldú de l'ajuntament de Blanes, Josep Pérez president del C.B.Blanes, el Dr. Albert Noguer adjunt a gerència del IAS, el Dr. Claudi Camps director mèdic de Salut Mental i el Dr. Javier Merino cap de sector de Selva Marítima.


El diumenge 18 de maig de 10 a 18.30 més de 800 persones, entre elles 511 jugadors de bàsquet, varen participar un extraordinari campionat de Catalunya de bàsquet. Les sis pistes de bàsquet i les zones d'activitats de lleure i habilitats van quedar plenes de festa i esport durant tota la jornada. Per acabar la jornada, i abans de l'entrega de premis, un triangular entre Selecció Catalana ACELL, C.B.Joventut – veterans i C.B.Blanes va servir perquè el públic i la resta de participants gaudissin d'una cloenda esportiva. Tots els equips participants, entre els que hi havia convidats de fora de Catalunya (Leon, Murcia), van rebre diversos records i trofeus commemoratius dels campionats. Una vegada més el C.B.Blanes i els seus voluntaris van col·laborar perquè la festa fos un èxit. Els diversos regidors de l'ajuntament de Blanes, responsables del club, jugadors veterans del Joventut, responsables de Acell, del Club Esportiu el Vilar, d'Aspronis i de Caixa Girona van entregar els més de 50 trofeus de l'event.
Data de realització: 05/21/2008 | Data de la darrera actualització: 05/24/2008

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300