Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada de portes Obertes dels IES públics de Blanes. Serveis educatius Blanes 2010-2011.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/28/2010
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornada de portes Obertes dels IES públics de Blanes. Serveis educatius Blanes 2010-2011.

JORNADA DE PORTES OBERTES


L'ensenyament públic de Blanes vol obrir les seves portes a la població per tal de poder mostrar les seves instal·lacions i exposar les activitats que es duen a terme durant el curs escolar. Els que treballem als tres instituts públics estem convençuts que per professionalitat, per instal·lacions i per dedicació estem donant un ensenyament de qualitat. La millor educació per al nostre jovent. Comptem amb recursos, imaginació i empenta per tal de donar resposta a la diversitat que ens trobem a les aules. Intentem atendre les necessitats que es puguin presentar. Aprofita aquesta jornada per preguntar, per informar-te de quina és la situació i com respon cadascun dels instituts als reptes de l'educació. Volem continuar treballant amb tota la comunitat educativa per construir, dia a dia, el millor dels futurs per als nostres alumnes.


SERVEIS EDUCATIUS BLANES 2010-2011

En començar el nou any cal pensar en la preinscripció dels vostres fills-filles, i per aquest motiu, any rere any, posem al vostre abast aquest fullet amb l’oferta educativa de la nostra vila, àmplia, diversa i de qualitat. Llegiu-lo amb atenció, dediqueu-li temps, perquè aquesta decisió és important. La seva educació és, en primer lloc i sens dubte, responsabilitat vostra, però us hi volem ajudar en tot el que puguem. Els professionals de l’Ensenyament i també el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, que tinc l’honor de dirigir aquesta legislatura, són a la vostra disposició per ajudar-vos en aquesta gran tasca. Voldria demanar-vos que col·laboreu amb ells i, sobretot,amb les AMPA respectives. Fan molt bona feina, que aprofito per agrair des d’aquestes línies, i m’agradaria que valoréssiu com es mereix. Finalment, us comunico que enguany confio que durem a terme arranjaments importants ens alguns Centres i, tot i que no podrem arribar a tot el que seria necessari, a poc a poc anem fent feina, malgrat la retallada de pressupost. Voldria demanar-vos paciència i comprensió per les molèsties que us pugui comportar.

Rebeu una salutació molt cordial.
A la vostra disposició,

PILAR PLANELLA I SALUD
Tinenta d’alcalde d’Educació i Promoció EconòmicaData de realització: 01/28/2010 | Data de la darrera actualització: 01/29/2010

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300