Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El mes de gener arrenquen més activitats del pla educatiu d'entorn de Blanes (PEEB)


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/07/2010
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PEEB_logoEl mes de gener arrenquen més activitats del pla educatiu d'entorn de Blanes (PEEB)Al llarg de tot el mes de gener, el PEEB no s’atura i s’inicien més actuacions planificades al llarg de tot aquest curs 2009/2010.
Com bé recordarem el PEEB té programades més de 50 actuacions durant aquest curs on es treballaran entre d’altres qüestions els seus objectius principals, que són la cohesió social, el foment de la llengua catalana i l’èxit escolar de l’alumnat de Blanes.

La majoria d’activitats que s’han iniciat i que s’iniciaran aquest mes pertanyen a la comissió de lleure i estan pensades per a la cohesió social entre els diferents nois i noies de la població .
Les activitats són:
  · BIBLIOTEQUES OBERTES: de l’11 de gener al 28 de maig. Tota la població de Blanes pot gaudir de la biblioteca de dilluns a dijous en horari de 17h a 19h a les escoles Napoleó Soliva, Mn. Joan Batlle i Pinya de Rosa i a l’IES S’Agulla.
  · JOCS I JOGUINES: del 9 de gener al 29 de maig ampliació horària del Casal Cívic Can Borell, els dissabtes de 10h a 13h. És una activitat lúdica on els infants poden descobrir els seus interessos a través del joc alhora que s’ofereix un nou espai de relació entre pares i fills.
  · PATIS OBERTS I JOCS TRADICIONALS: del 9 de gener al 28 de maig tots els dissabtes de 10h a 13h en els CEIP’s Carles Faust, Napoleó Soliva i Pinya de Rosa. Els patis d’aquests centres estaran oberts a tota la població. Cada pati comptarà amb un monitor per tal de dinamitzar diferents activitats
  · TALLER DE BALLS TRADICIONALS CATALANS POPULARS: De gener a maig. Es vol endinsar els alumnes de 8-12 anys en un món tan fantàstic com és el món de la dansa. En aquest cas, els balls populars del nostre país.
  · TEATRE. COMENCEM A ACTUAR: En el Casal Cívic de Can Borell, els dilluns i dimecres a la tarda, alumnes d’entre 8 i 12 anys es començaran a introduir en el món del teatre. Les places per aquesta activitat són limitades.
  · LLEURE PER A ALUMNES: Els alumnes del CEE Ventijol realitzaran durant 8 hores al mes i fins al mes de juny diferents activitats de lleure. Entre aquestes s’hi inclouen: activitats que faran per la vila, cinema, teatre,... i fins i tot sortides culturals cap a diferents llocs de la geografia catalana.
En cas de voler més informació s’adrecin al C. Ample, 11 2ª planta (Oficina del PEEB). www.peeblanes.cat, pee@blanes.cat o al telèfon 972 379327.

Pla Educatiu d’Entorn
Ajuntament de Blanes
C/Ample, 11; Tel.: 972 37 93 27
mail: pee@blanes.catData de realització: 01/07/2010 | Data de la darrera actualització: 01/07/2010


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300