Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CDIAP ASPRONIS unificarà els seus serveis en un nou local a l’Avinguda Europa de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/23/2008
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Donació a AspronisEl CDIAP ASPRONIS unificarà els seus serveis en un nou local a l’Avinguda Europa de Blanes

L’Ajuntament de la ciutat ha cedit 200m2 a l’entitat

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) d’ASPRONIS comptarà d’aquí a un any amb noves instal·lacions a l’avinguda Europa de Blanes que permetran unificar el servei que es presta en aquests moments a la ciutat en tres locals: dos al carrer Montferrant i un al centre, al carrer Nou. L’Ajuntament de Blanes ha cedit a ASPRONIS un local de 200 m2 i l’entitat ha signat un crèdit a 15 anys amb l’Institut Català de Finances (ICF) per valor de 404.000€ per finançar la compra d’un altre local annex de 107m2 i 200m2 de pati exterior, i part de les obres d’adequació i unificació dels espais. Les noves instal·lacions, que sumaran 307m2 de planta, es troben a peu pla, sense barreres arquitectòniques, disposen de bona combinació de transport públic –la parada de l’autobús és molt a prop- i facilitat d’aparcament per a vehicles d’ús privat.

El nou centre permetrà prestar un millor servei als usuaris. Al 2007 el CDIAP ASPRONIS va assistir un miler d’infants; 667 infants van rebre atenció i l’equip professional (9 psicòlegs, 1 treballador social, 1 neuropediatre, 3 fisioterapeutes i 4 logopedes) va realitzar 335 interconsultes. L’any passat, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) va concedir una ampliació d’hores de concert a ASPRONIS que va sumar més de 24.000 hores d’atenció.

El CDIAP té per finalitat la prevenció, el diagnòstic, l’orientació, la intervenció clínica i terapèutica, i el suport en el procés d’integració socioeducativa de totes les patologies o trastorns del desenvolupament -bé siguin d’origen orgànic, psicològic o social- que afecten o poden afectar la població infantil entre 0 i 6 anys. També duu a terme un treball de suport a l’atenció primària i la coordinació amb totes les institucions i professionals que formen la xarxa sanitària, social i educativa de la zona d’actuació. A banda de Blanes, el CDIAP ASPRONIS també compta amb una antena a Santa Coloma de Farners on acudeixen els infants de l’interior de la comarca de la Selva.
Data de realització: 06/23/2008 | Data de la darrera actualització: 06/27/2008


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300