Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, omple aquest estiu de continguts la marca Destinació de Turisme Familiar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2007
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOTICIA Sense Imatge (No borrar)Blanes, omple aquest estiu de continguts la marca Destinació de Turisme Familiar

S’editen materials informatius amb l’oferta especialitzada per a les famílies

El Patronat Municipal de Turisme de Blanes ha iniciat la difusió del municipi com a Destinació de Turisme Familiar, després d’haver aconseguit aquesta certificació. La nova marca farà que aquest mateix estiu s’introdueixin nous continguts especialitzats a l’oferta.

Un cop assolida la certificació de Blanes Destinació de Turisme Familiar, L’oferta turística de Blanes ha estat inclosa des de principis d’any en la publicitat i promoció del producte Turisme Familiar efectuada per Turisme de Catalunya. D’altra banda, s’ha editat el nou fulletó Blanes, destinació de Turisme Familiar, per tal de donar a conèixer aquesta oferta especialitzada tant a intermediaris com al consumidor final. En un principi s’ha editat el fulletó en català i castellà i properament s’editaran noves versions que ampliaran l’espectre lingüístic.

La difusió d’aquest fulletó es farà tant a les accions promocionals genèriques a què assisteix el Patronat Municipal de Turisme de Blanes, com en les accions promocionals específiques que Turisme de Catalunya dissenyi per promocionar i comercialitzar les destinacions de Turisme Familiar.

Per tal de fer front als requisits exigits per Turisme de Catalunya a la façana marítima, enguany s’efectuaran inversions per un import aproximat de 62.700,- € del pressupost del Patronat Municipal de Turisme.

Així mateix, el Patronat organitzarà un Programa d’Animació Infantil que constarà de 3 tallers setmanals. Aquest programa s’iniciarà el dia 2 de juliol i finalitzarà el dia 31 d’agost amb una pausa que durarà del 16 al 31 de juliol, per raó de les nombroses activitats programades pels nens amb motiu de les fires d’atraccions i la Festa Major.

Aquests tallers es celebraran a les tardes, en 3 indrets diferents de la façana marítima: els dilluns al Passeig de S’Abanell, els dimecres al passeig Pau Casals i els divendres al passeig de la Mestrança i tindran una durada de 3 hores.

En total es faran 6 tipus de tallers diferents que es repetiran cada quinzena. Els dilluns es faran tallers de construcció d’estels i un taller esportiu d’Hoquei, els dimecres un taller de papiroflèxia “els focs artificials de Sa Palomera” i un taller de circ i els divendres un taller “el port de Blanes, els pescadors i els peixos” i un taller d’iniciació a la Botànica. El cost d’aquest programa d’animació infantil és de 10.732,10 €, IVA inclòs. Finalment el “Club Infantil” situat al Passeig de s’Abanell, entrarà en funcionament a principis de juliol.

Turisme Familiar és el tipus de vacances en què la motivació principal del viatge és sortir amb la família i, per tant, la recerca se centra en destinacions turístiques amb serveis adaptats als nens.

Catalunya ha estat pionera a Europa a cercar una marca certificada de qualitat per a destinacions especialment sensibles al turisme familiar, la marca de Destinació de Turisme Familiar (DTF) certificada per Turisme de Catalunya, ens adscrit al Govern de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta nova marca és un segell de qualitat que ha reconegut Blanes com a destinació certificada perquè ofereix recursos i serveis de qualitat especialitzades per rebre famílies. Això significa que disposa d’una oferta d’allotjament i restauració adaptada a les necessitats de les famílies, amb una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.
Data de realització: 05/07/2007 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300