Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PEEB no s’atura


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/01/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El PEEB no s’atura

EL MES DE MAIG ARRENQUEN MÉS ACTIVITATS DEL PLA EDUCATIU D’ENTORN DE BLANES (PEEB).

Al llarg de tot el mes de maig, el PEEB segueix organitzant més activitats planificades per a aquest curs 2008/2009.
Com bé recordarem, el PEEB té programades unes 50 actuacions durant aquest curs on es treballaran, entre d’altres coses, els objectius principals que són la cohesió social, el foment de l’ús de la llengua catalana i l’èxit escolar de l’alumnat de Blanes.

Les activitats són:

  Redescobrim Blanes:
  Aquest mes de maig es realitzaran dues sortides: la primera, la visita a les Ermites (de l’Esperança, de Sant Joan i de Santa Bàrbara), serà el dia 17 de maig, de 10.00h a 13.00h. És una sortida lúdica i formativa oberta a tothom. La segona serà una sortida en vaixell el dia 31 de maig. Aquesta serà d’interès biològic, cultural i històric sobre la vida marítima blanenca. Durant el transcurs de l'excursió s'introduirà al món de la pesca, a la vida al Port de Blanes i a l’estat de la costa litoral.
  Escola de pares i mares
  Apropar als pares informació de temes d’interès relacionats amb el desenvolupament del/de la seu/va fill/a.
  Les xerrades d’aquest mes són:

  COM EDUCAR ELS/LES NOSTRES FILLS/ES DAVANT EL CONSUMISME. A càrrec d’Inés Ojeda Huertas, psicòloga, especialista en psicologia de la infància i adolescència. ( 6 de maig de 2009 a les 21.00h, al CEIP Quatre Vents)
  EDUCAR AMB TENDRESA I AUTORITAT. A càrrec d’Isabel Peñarrolla Codina, mestra i logopeda. (20 de maig de 2009 a les 19.00h, a l’Escola Bressol Can Borell).

  Colònies de cap de setmana
  Realització d’unes colònies de cap de setmana a la Casa Clarens (Vallgorguina) obertes a tota la població infantil entre les edats de 8 a 12 anys, garantint la pluralitat i la diversitat social i cultural. Places limitades a 40. El centre d’interès serà la prehistòria i les activitats organitzades se centraran en aquesta temàtica.

  Escoltem les llengües del món. Les llengües que es parlen a Blanes.
  Activitat a càrrec dels alumnes dels IES Serrallarga, Sa Palomera, i S’Agulla, del CFA Es Piteus i del Curs de Català per a Adults. Es realitzarà el dia 29 de maig al Teatre de Blanes dirigida a tota la població. Es tracta d’una mena d’audició de llengües, un espectacle multimèdia que combina imatges, música i so de les diverses llengües maternes dels participants.

Per a més informació adreceu-vos al C. Ample, 11 Oficina del PEEB). 972 379327.
Data de realització: 01/09/2009 | Data de la darrera actualització: 05/11/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300