Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Agenda: Jornada de Neteja Mediambiental. Eco-Marxa, Mou-te pel Mar!


Camí de tornada


Menú principalJornada de Neteja Mediambiental. Eco-Marxa, Mou-te pel Mar!

Dates

11/03/2019
Horaride 9 a 11 h
LlocSortida des del Banc dels Músics del Passeig de Mar


Eco-Marxa ‘Mou-te pel Mar!’ a Blanes

Jornada de Neteja Mediambiental

Mou-te pel Mar’ és un moviment que vol fomentar el plogging (eco-marxa) posant en contacte a persones que comparteixen l’afició per l’esport i valors vinculats a la salut i el medi ambient. L’objectiu és mantenir els eco-sistemes marins i litorals de la Costa Brava nets i lliures de plàstics, en definitiva: netejar les nostres platges, boscos i zones verdes.

Fins al moment, ja s’han fet dues jornades de ‘Mou-te pel Mar: la primera es va fer conjuntament a Sant Feliu de Guíxols i Palamós, i la segona s’ha programat a Roses pel 27 d’octubre. A Blanes, s’ha organitzat la Jornada de Neteja Ciutadana ‘Mou-te pel Mar’ perquè tingui lloc el diumenge 3 de Novembre.

Per donar a conèixer en què consisteix aquesta experiència, es farà una Presentació Informativa el proper Dimarts 22 d’octubre a les 20 h a la Sala de Plens, oberta a la participació de tothom. Perquè la jornada de Blanes sigui un èxit, és vital la implicació i participació ciutadania, tant a nivell d’entitats, institucions i agents socials, com a títol individual i particular: famílies, grups d’amics, col·lectius esportius i mediambientals, etc.

L’Eco-Marxa ‘Mou-te pel Mar’ de Blanes del proper diumenge 3 de novembre es farà de 9 a 11 del matí. El punt de trobada on es farà la inscripció presencial serà al Banc dels Músics del Passeig de Mar (al costat del Monument al Sardanista).

Les inscripcions començaran a les 8’30 h, i la sortida a les 9 del matí. Tothom podrà triar el lloc que prefereixi, si bé es facilitarà un mapa on s’indiquen les zones de referència on poden anar. Abans de sortir, cada participant rebrà una bossa especialment dissenyada (ECO-BAG) pel projecte que podrà utilitzar per a la recollida de deixalles, així com uns guants.

A la tornada, es bolcarà tot el material i es farà la selecció de residus per al posterior reciclatge i retirada. També es faran exercicis de relaxació i s’oferirà un refrigeri per a tots els assistents per recuperar forces. Per a la seva organització es compta amb el suport de la Confraria de Pescadors de Blanes, el GALP (Grup d’Acció Local Pesquer) i altres entitats i institucions, entre elles el CEAB (Centre d’Estudis Avançats de Blanes) i el Club de Vela Blanes.


Més informació i inscripcions: https://moute.twinapp.net/Formulari d'inscripció

Data de realització: 10/17/2019 | Data de la darrera actualització: 10/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300