Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya d'Identitat: Blanes, ciutat esportiva

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principalCampanya d'Identitat: Blanes, ciutat esportiva


CAMPANYA D'IDENTITAT

Amb l'objectiu d'aconseguir que la pràctica esportiva sigui senya d'identitat a la nostra vila, el Departament d'Esports llança la campanya "Blanes, ciutat esportiva", sensibilitzant de la importància dels valors associats a l'esport:

IDENTITAT - RESPECTE -DIVERSITAT - SOSTENIBILITAT

IDENTITAT

Els prescriptors són essencials per crear impacte a qualsevol campanya, pel que es van buscar els protagonistes entre el teixit esportista local, animant als usuaris d'entitats i clubs a participar en un concurs d'Instagram. Els més populars representen les diferents disciplines esportives a la campanya.

Veure guanyador@s del concurs: "Busquem Esportistes!"Per generar sentiment de ciutat esportiva, els guanyador@s del concurs van realitzar diferents sessions fotogràfiques, amb l'objectiu de crear imatges trencadores, on l'esport està fora del context habitual i sense coherència amb la disciplina, però si en localitzacions reconegudes per la població de Blanes.

A continuació, la relació de cartells dels representants, de cada disciplina esportiva, que s'han utilitzat en la difusió de la campanya: "Blanes, ciutat esportiva":

RESPECTE

Fomentar el respecte davant diferents situacions/àmbits que impliquen esportistes, el seu públic o qualsevol persona que no en senti és el nostre objectiu. Així doncs, s'aprofita la campanya per sensibilitzar, també, de la importància dels valors associats a la pràctica esportiva, pel que hem escenificat en imatges diferents situacions per donar visibilitat:
DIVERSITAT

Donar a conèixer la gran varietat d'activitats esportives que es poden portar a terme a Blanes i transmetre que fer esport és salut, però també és diversió, passió, companyerisme i, si es vol, competició, és l'objectiu del pla d'acció amb l'escoles. On es realitzaran dinàmiques de grup amb materials pedagògics que ajudin als nens i nenes que participin a despertar i mantenir l'interès per fer esport.

Troba el teu esport!
Amb un click sobre la imatge s'obrirà tot un món de possibilitats esportives.


Vídeo/documental
Com viuen, què els aporta, què significa per aquests homes i dones, nois i noies, practicar esport.SOTENIBILITAT

Aprofitant que el dia 6 de juny és el Dia Internacional del Medi Ambient, diferents entitats participaran en una recollida de residus en espais propers a les seves instal·lacions esportives. L'objectiu és sensibilitzar als i les esportistes de la importància de la cura de l'entorn, i alhora treballar el cohesió de grup de manera participativa en una activitat fora del seu lloc d'entrenament.

Les entitats esportives que han participat en aquesta iniciativa són:
Al mateix temps, s'està treballant a iniciativa del Club Bàsquet Blanes, fomentar no usar plàstics durant la pràctica esportiva, pel que el Departament d'Esport amb col·laboració amb l'entitat està treballant per crear una campanya de conscienciació.Altres accions relacionades amb la campanya:

Estores de Corpus
En l'edició d'enguany de les "Estores de Corpus", els artistes han dedicat una estora al 10é Aniversari.
Per a més informació:

Departament d'Esports
T. 972 35 23 22
esports@blanes.cat
www.blanes.cat/esports


Data de realització: 02/23/2021 | Data de la darrera actualització: 05/11/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300