Noticia:

Inici

Sense Zones Grogues a Blanes

Article d’Opinió redactat pel Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Blanes

L’any 2013 el govern del Partit Socialista va vendre el sòl públic de Blanes per pintar-lo de blau, fet que va marcar un abans i un després al municipi. Des de llavors, els ciutadans de Blanes ja no tan sols paguem un dels impostos més cars de la província de Girona en ibi i en circulació, sinó que també li sumem l’impostàs per aparcar. És evident que aquesta és una mala notícia, i que la mala gestió va estar a l’ordre del dia dels socialistes, a més a més de les seves polítiques no socialistes, com incrementar el rebut de l’aigua al contribuent no resident, un invent més que intentava salvar la situació de la incorporació del sòl blau.
La zona groga, color i senyalització que confonen al nostre visitant és un ‘permís’ per poder aparcar com contribuent de Blanes des del 15 de juny fins al 15 de setembre de manera gratuïta.
És a dir, un govern que cobra a tots els ciutadans durant tot l’any amb la zona blava excepte en unes poques localitzacions del nostre municipi, que com a veïns de Blanes ens deixen aparcar gratuïtament. Un intent de trilerisme polític molt poc hàbil.
Des d’aquell 2013 han passat ja 8 anys i irremeiablement ens hem anat acostumant al sistema blau juntament amb el sistema groc, una mostra inequívoca que el partit socialista va errar en la seva etapa de govern però que el govern d’ERC i comuns no tan sols ha errat sinó que és dels que ensopega dos cops amb la mateixa pedra i que encara se’ls fan curts.
Ara, a 2 de juliol de 2021, amb Blanes en plena temporada d’estiu, amb manifestacions i marxes lentes dels firaires, que encara no han pogut tancar cap acord per una ubicació que totes dues parts –tant ajuntament com firaires- estiguin d’acord, els ciutadans del nostre municipi comencen avui a rere els adhesius-acreditacions per una mala gestió continuada en el temps del govern d’ERC i els seus socis.
Tot i saber que tant la fabricació com impressió i tramesa de les acreditacions s’ha de fer de manera bianual, el mal govern de la nostra ciutat ha tingut temps més que suficient per poder coordinar i planificar la gestió de les esmentades acreditacions.
És indubtable que els ciutadans compleixen sempre amb els temps i els calenaris fiscals de l’administració quan els toca pagar els impostos, per això, la obligació de l’administració és complir amb tots i cadascun dels seus ciutadans, una cosa que és inqüestionable, i una vegada més, no han complert, ni en el temps ni en les maneres.
La política municipal s’ha de centrar en l’àmbit local, en gestionar de manera eficient i en solucionar els problemes dels ciutadans i s’ha d’allunyar d’àmbits supramunicipals com mocions d’aquest passat mes en demanar amnisties, per exemple, temes als què es dedica el govern absent de Blanes.

El govern del canvi ho anomenen.

Cristhian Ortiz

Portaveu Ciutadans Blanes

visualitza a web

Ajuntament de Blanes