Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Vols ser jurat del 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava.


Camí de tornada


Menú principalVols ser jurat del 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava.

Inscriu-te i participa com a Jurat Popular del Concurs de Focs.El veredicte del 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava s’emet en base a les votacions que efectuen 8 membres de la Comissió Tècnica i 40 membres del Jurat Popular.

Enguany, 12 dels membres del Jurat Popular seran escollits entre totes aquelles persones que s’inscriguin amb aquesta finalitat.

Fins a les 15 h del proper 2 de juliol de 2015 us podeu inscriure per formar part del Jurat Popular que decidirà la pirotècnia guanyadora.

En cas que el nombre de persones inscrites superi els 12 membres previstos, s’efectuarà un sorteig que decidirà qui passarà finalment a formar part del Jurat Popular.

Les persones que hagin estat seleccionades seran avisades abans de quedar inscrites definitivament com a membres del Jurat Popular i fer-ne difusió. En cas que alguna d’elles no pogués assumir el compromís, s’avisarà la següent persona que figuri per ordre de la llista resultant del sorteig.


Requisits per inscriure's:

Ser mes gran de 18 anys

Omplir el formulari d’inscripció adjunt i enviar-lo per correu electrònic a cultura@blanes.cat

En cas de no disposar d’accés a Internet, es pot recollir el formulari imprès, emplenar-lo i lliurar-lo en mà al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament, ubicat a Casa Saladrigas, Carrer Roig i Raventós número 2 (situat entre el Passeig de la Mestrança i el Carrer Esperança). L’horari per fer-ho és de dilluns a divendres, des de les 9 del matí i fins les 14 h del migdia.

Recordeu: hi ha temps fins el dijous 2 de juliol de 2014 a les 15 h.


Els membres seleccionats s’hauran comprometre a:

Veure cada nit els focs d’artifici de les quatre pirotècnies que participen al concurs i, a ser possible, des del mateix lloc.

Assistir a la reunió dels membres del jurat a la qual se’ls convocarà per rebre informació i documentació sobre els aspectes que han de valorar dels espectacles pirotècnics, així com la manera de puntuar-los.

Emetre un veredicte i lliurar-lo el dia en què se’ls convocarà a tal efecte.Formulari d'inscripció

Omplir el formulari d’inscripció adjunt i enviar-lo per correu electrònic a cultura@blanes.cat
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300