Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Consells CORREFOC


Camí de tornada


Menú principalConsells CORREFOC


Dimarts, 23 de juliol a les 23.30h


CONSELLS PER ALS VEÏNS

- Traieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc, com, per exemple, els testos amb plantes, les bosses d’escombraries, les taules, les cadires, etc. Així evitareu accidents.

- Retireu els vostres vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc. Així evitareu que la gent prengui mal i possibles desperfectes als cotxes.

- Tanqueu les portes, les finestres i els balcons i protegiu les obertures per impedir que entrin coets i guspires que podrien causar un incendi.

- Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre.

- Per més que els assistents al correfoc us demanin aigua per mitigar la calor, no en llenceu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o que surti en direcció inesperada en lloc de cremar-se.CONSELLS PAR A LES PERSONES QUE SEGUEIXEN EL CORREFOC

- Informeu-vos bé dels llocs per on passarà el correfoc i seguiu les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d’ordre, així la participació en el correfoc serà una festa completa.

- La roba més idònia per participar en un correfoc és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin fort els peus.

- Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames. Sobretot, no correu, perquè les flames s’escamparien i serien més virulentes.

- Espereu la comitiva del correfoc en carrers amples i eviteu, en la mesura que us sigui possible, les aglomeracions i els taps de la gent.

- Col·laboreu amb l’organització no demanant aigua als veïns. Així evitareu taps i relliscades i també evitareu que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se.

- Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat.

- Respectar les figures de foc, els seus portadors i els músics, adoptant una actitud correcta amb els diables i no posar obstacles al seu pas.

- Informeu-vos abans de l’ inici del correfoc dels punts d’ assitència sanitària.

- L’organització adverteix a les persones amb problemes o sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució.


RECORREGUT:

Arc dels Copatrons, passant pels carrers Ample, c. Raval, Travessera de Raval, Pl. Sagrada Família, Salut, c. Ample fins la Plaça de la Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra, c. Valls, c. Ample, c. Nou i Plaça de l'Església.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/16/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300