Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA

ESPORTS.CIUTAT:ESPORTIVA

Camí de tornada


Menú principalCAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA


ACTIVITAT: CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
DATA: 6 i 7 de desembre
LLOC: Ciutat Esportiva Blanes
ORGANITZA: Federació Catalana de Futbol SalaRESUM:
Més de 800 persones, entre jugadors i tècnics d’arreu de Catalunya, han participat a la 3a edició dels Campionats Comarcals que va tenir lloc durant el passat cap de setmana

La gran festa del futbol sala català que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Blanes ha comptat amb la participació de 54 seleccions, 162 tècnics i 648 esportistes. Tot això, sense comptar el gran nombre de públic que ha assistit a la 3a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, una competició que des de la organització es considera plenament consolidada.


Organitzats per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes -així com de diverses institucions, empreses i entitats-, aquest ha estat el segon any consecutiu en què s’ha apostat perquè els campionats s’allotgessin a la Ciutat Esportiva Blanes. Més concretament, la competició va tenir lloc els dies 6 i 7 de desembre.


En aquesta nova edició dels Campionats Comarcals han participat un total de 5 categories i s’han proclamat campiones les següents seleccions: en Benjamí ho ha estat el Barcelonès Nord, seguits per la selecció d’Andorra, Maresme i Baix Llobregat. En Alevins, el campió ha estat el Baix Llobregat seguit pel Barcelonès Centre, Vallès Occidental-Sabadell i Maresme. Per la seva banda, en Infantils, el campió ha estat el Barcelonès Centre, el sotscampió Vallès Occidental-Sabadell i a la tercera i quarta places s’han situat Barcelonès Sud i Catalunya Central, respectivament.


Per últim, a la categoria de Cadets, en què competien les seleccions Femenina i Masculina, la classificació ha atorgat el títol de campiones a les jugadores d’Andorra, seguides pel Barcelonès-Vallès Occidental, Baix Llobregat-Catalunya Central i Tarragona-Terres de l’Ebre. En Cadets Masculí la selecció campiona ha estat la de la Catalunya Central, els sotscampions Barcelonès Centre, i en tercera i quarta posicions s’han situat Vallès Occidental-Sabadell i Maresme, respectivament.


Al llarg dels dos dies en què han tingut lloc els Campionats Comarcals de futbol sala, les grades de la Ciutat Esportiva Blanes han comptat amb la presència de nombrosos visitants relacionats amb aquest esport, així com de conegudes cares del món del cinema i la televisió. Així, no s’han perdut detall jugadors professionals de la Lliga Nacional de Futbol Sala, com ara Javier Rodríguez, del Kuwait Sporting Club; o bé l’equip de del Marfil Santa Coloma. Tampoc s’han volgut perdre la competició actors catalans com ara Lluís Homar o Pep Plaza.


També es va comptar amb la participació del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, que va seguir amb atenció diversos partits. Subies va destacar la importància que campionats com aquest puguin seguir organitzant-se, perquè puguin aportar valors de formació a l’esport català.


RESULTATS:
http://www.fcf.cat/pnfg/NNws_ShwNewDup?codigo=1003186&cod_primaria=3000193&cod_secundaria=3000193#.Us5zeqyKbFw


 
BENJAMÍ
  
 
CAMPIÓ
CATALUNYA CENTRAL
 
 
SUBCAMPIÓ
BAIX LLOBREGAT
 
 
3r LLOC
VALLÈS OCCIDENTAL - SABADELL
 
 
4t LLOC
BARCELONÈS SUD
 
    
 
ALEVÍ
  
 
CAMPIÓ
BARCELONÈS SUD
 
 
SUBCAMPIÓ
GIRONA
 
 
3r LLOC
CATALUNYA CENTRAL
 
 
4t LLOC
BAIX LLOBREGAT
 
    
 
INFANTIL
  
 
CAMPIÓ
BARCELONÈS SUD
 
 
SUBCAMPIÓ
BAIX LLOBREGAT
 
 
3r LLOC
CATALUNYA CENTRAL
 
 
4t LLOC
MARESME
 
    
 
CADET
  
 
CAMPIÓ
BARCELONÈS SUD
 
 
SUBCAMPIÓ
VALLÈS OCCIDENTAL - SABADELL
 
 
3r LLOC
MARESME
 
 
4t LLOC
LLEIDA
 
    
RECULL DE PREMSA:

http://www.blanesaldia.com/blanes/13463-650-jugadors-de-futbol-sala-base-competiran-a-la-ciutat-esportiva-blanes-aquest-cap-de-setmana/

http://www.gironavirtual.es/news/view/650_jugadors_de_futbol_sala_base_competiran_a_la_ciutat_esportiva_blanes_aquest_cap_de_setmana

http://blogblanes.wordpress.com/2013/12/04/3a-edicio-dels-campionats-comarcals-de-futbol-sala-a-blanes/

http://www.presspeople.com/nota/np-650-jugadors-futbol-sala-base

http://www.blanes.cat/docweb/2013-12-03-campionatfutbolbaseData de realització: 01/09/2014 | Data de la darrera actualització: 01/09/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300