Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

V Aquatló Popular Vila de Blanes 2013

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principalV Aquatló Popular Vila de Blanes 2013ACTIVITAT: V AQUATLÓ POPULAR VILA DE BLANES 2013
DATA: Diumenge, 25 d'agost de 2013
LLOC: Sortida - Davant Sa Palomera
ORGANITZA: Club Triatló Blanes
COL·LABORA: Ajuntament de Blanes
Per a més info: www.triatloblanes.com

RESUM DE LA JORNADA:
Carlos Galindo, de Calella, i Anaïs Rivas, de Mataró, han guanyat la prova en masculí i femení. Tres dies abans que es disputés, ja es va arribar a l’objectiu dels 350 inscrits

Ahir diumenge va tenir lloc a Blanes la cinquena edició d’un esdeveniment esportiu que, igual que d’altres com poden ser la Travessia al Port o la Caminada de la Nit de Sant Bonós, a cada edició que passa guanya en participants. En aquesta ocasió es tractava de l’Aquatló Popular Vila de Blanes, organitzat pel Club Triatló i l’Ajuntament.


Si l’any passat van haver gairebé 300 participants, la cinquena edició d’enguany ha tornat a superar un nou rècord, i aquesta vegada s’ha arribat als 350. De fet, des que es va obrir la convocatòria, ja es va anunciar que quan s’arribés a aquest topall es tancarien inscripcions, cosa la qual es va haver de fer fa uns dies, tal i com va confirmar ahir el president del Club Triatló Blanes, Salvador Balaguer.


L’Aquatló Popular Vila de Blanes consta de tres seccions amb dues modalitats: primer es fan 400 m en natació, després 4 Km corrent i per últim, de nou, 400 m nedant. L’any passat la novetat ja va ser que es va permetre la inscripció per equips, de manera que un fa la prova de natació i l’altra en atletisme. Enguany el canvi que s’ha fet ha estat en el recorregut de carrera, i enlloc que els participants fessin un nombre determinat de voltes al circuit del passeig, es va allargar fins ben bé la punta del port, de manera que tan sols s’havia fer una sola volta.


Ahir, el primer en creuar la línia d’arribada va ser el triatleta del Team Triatló Calella Carlos Galindo, que va invertir 25’08 minuts en fer tot el recorregut. Per la seva banda, la primera classificada en categoria femenina va ser Anaïs Rivas, que ja va guanyar l’Aquatló de Blanes l’any passat i que va tardar 28’33 minuts.


Des que la prova es va posar en marxa fa cinc anys, l’objectiu del Club Triatló Blanes ha estat sempre molt clar: popularitzar la pràctica esportiva i que els participants gaudeixin de l’experiència. Un altre factor que s’ha mimat especialment ha estat cobrir els aspectes logístics i organitzatius. Els voluntaris i voluntàries del Club Triatló Blanes tenen cura de tots els detalls, com per exemple que, conforme van acabant la prova, els participants poden reposar forces i refrescar-se a les carpes habilitades.

1er local Blanes1era local BlanesAquatlo  1Aquatlo 2Aquatlo 3Aquatlo 4Aquatlo 5Aquatlo 6Aquatlo 7Aquatlo 8Aquatlo 9Aquatlo 10Podi EquipsPodi Individual Femeni 1Podi Individual Femeni 2Podi Individual Masculi 1Podi Individual Masculi 2

Classificació de guardonats i guardonades

L’Aquatló es va tancar amb el lliurament de premis que es va fer començant per la categoria d’individuals masculí. El tercer lloc va ser per Quim Sánchez, del Club Natació Vilafranca, amb un temps de 26’18 minuts, i la segona plaça la va aconseguir Pol Gil, del Club Natació Vallirana, que va fer l’aquatló en 26’05 minuts. Com dèiem abans, el guanyador va ser Carlos Galindo, que va tardar gairebé un minut menys en fer tota la prova, i que va pujar al podi per recollir el premi acompanyat del seu gos.


En individuals femení, la tercera plaça va ser per Judith Baltrons, que va invertir 33’39 minuts en fer l’aquatló, el segon lloc va ser per Monica de la Encina, amb un temps de 30’34 minuts, i la guanyadora, Anaïs Rivas, que va fer la prova en gairebé 2 minuts menys que la segona classificada.


El lliurament de premis es va completar primer amb els premis als dos corredors locals més ràpids en les dues categories; en masculí va ser Ignasi Gironès, del Club Triatló Blanes, i en femení Sonia Rodríguez, també del Club Triatló Blanes.


Per la seva banda, en la classificació per equips, la tercera plaça va ser per l’”Stark Team”, que no va tenir la ocasió de pujar al podi. Sí que ho van fer en canvi els membres de l’equip que duia per nom “I Swim With Leiva”, que va fer l’aquatló en 26 minuts i 28 segons. L’equip estava format per Gerard Carpinell i Sergi Sánchez, de Granollers. En primera posició es va classificar l’equip del “Club Esportiu Sants Tropical”, format per Mateu Parès i Raúl Peñas, de Barcelona. Tots dos van invertir 25 minuts amb 50 segons en fer la prova blanenca.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isIf097lE2kData de realització: 09/19/2013 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300