Escut Ajuntament de Blanes
ORDRE DEL DIA

Referència: 4/2018
Òrgan: PLE DE L'AJUNTAMENT
Caràcter: ORDINARIA
1era. convocatoria 03/28/2018 a 19:00
2ona. convocatoria 04/04/2018 a 19:00
Lloc: Casa de la Vila

ORDRE DEL DIA

I

PART RESOLUTIVA


PROPOSTES DE SECRETARIA


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 22 de febrer de 2018.

2. Presa de possessió del regidor Miguel Ángel López Corregidor

3. Donar compte de sentències judicials.


PROPOSTES D’ACORD DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA GENERAL, D’URBANISME I D’HISENDA


4. Nomenament dels representants de l’Ajuntament de Blanes en el Consorci per a la gestió de la televisió digital local pública de la demarcació de la Selva Marítima – Canal Blanes.

5. Establir les dues festes locals del municipi de Blanes per a l’any 2019

6. Aprovació definitiva de l’Ordenança reguladora de les bases per a l’atorgament d’ajuts per a la rehabilitació de façanes i cobertes i la millora de l’accessibilitat dels edificis d’ús residencial en l’àrea S’Auguer - Sa Massaneda de Blanes.

7. Aprovació de l’addenda del Consell Comarcal de la Selva que estableix, entre altres, els preus per a la prestació dels serveis contemplats al Conveni de delegació de la responsabilitat de la recollida i control dels animals de companyia abandonats, perduts i/o ensalvatgits per al 2018.

8. Acord de sanció de l’expedient número 004193/2017 incoat per infracció de l’article 51.3 de l’Ordenança municipal de protecció, tinença i control d’animals.

II

PART DE CONTROL


9. Moció presentada pel grup municipal del PSC en defensa del model d’escola catalana com a eina de cohesió i de promoció social.

10. Moció que presenta el grup municipal d’ERC per recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions.

11. Moció que presenta el grup municipal d’ERC sobre el canvi de denominació de l’Avinguda Joan Carles I.

12. Moció que presenten els grups municipals d’EUiA-ICV i Batega per Blanes en relació a la recuperació de la gestió pública de la xarxa Ter-Llobregat

13. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes en defensa de la llibertat d’expressió i informació, l’art i la democràcia.

14. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes en el 87è aniversari de la II República Espanyola i per la reivindicació dels mestres i les mestres republicanes.

15. Moció que presenta el grup municipal de C’s per donar suport a la Diada de Sant Jordi com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

16. Moció que presenten els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes sobre el desplegament de la renda garantida de la ciutadania.

17. Moció que presenta el grup municipal del PDeCAT per demanar l’adhesió al Programa PM01 (parcs urbans i xarxes saludables) que ofereix el Consell Comarcal de la Selva amb col·laboració del Dipsalut.

18. Precs i preguntes.