Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Europeu de Patinatge omple la Ciutat Esportiva amb 4.000 persones diàriament, entre participants i públic.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)L’Europeu de Patinatge omple la Ciutat Esportiva amb 4.000 persones diàriament, entre participants i públic.

Aquests dies s’han instal.lat grades supletòries per augmentar la capacitat de públic per passar de les 1.700 localitats habituals fins a les 3.000.

Des que es va posar en marxa la ciutat esportiva, el febrer de l’any passat, han estat moltes les competicions que s’hi han anat allotjant.

Si bé s’ha tractat de campionats de molt alt nivell i que aplegaven gran quantitat de participants i públic, el cert és que l’autèntica prova de foc ha arribat ara, amb la organització d’un Campionat Europeu de Patinatge Artístic grups Xou, amb tot el què això significava.

Amb més de 1.500 persones acreditades, entre esportistes i organització, Blanes ha hagut de preparar un ampli desplegament tècnic i logístic per acollir aquesta competició, que va comptar amb la participació de nou països, la majoria europeus, així com una representació d’Israel.

Això ha significat que durant els dies que ha durat la competició, la ciutat esportiva ha mogut unes 4.000 persones. En aquets sentit, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, agraïa dissabte al vespre, al terme del campionat, la feina feta tant pel PA Blanes Fundació (co-organitzador de la competició), com dels voluntaris i del personal de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament encapçalada pel seu regidor, Xavier Marcos.

La valoració positiva que ha fet l’Ajuntament de Blanes, també l’ha certificat la Federació Espanyola de Patinatge Artístic. El seu president, Carmelo Paniagua ha destacat igualment la implicació del Patinatge Artístic Blanes Fundació i dels voluntaris que han contribuït en aconseguir que l’aspecte organitzatiu estigués cobert des de tots els àmbits.

Per poder donar cabuda al gran nombre de públic que sol moure aquest tipus d’esdeveniment esportiu, un autèntic espectacle apreciable per a tots els públics, ha fet falta ampliar l’aforament de la pista de la Ciutat Esportiva on ha tingut lloc.

Per poder-ho aconseguir, es van instal.lar aquestes grades supletòries que han fet possible que s’hagi passat de les 1.700 localitats habituals fins a les 3.000. És per això que la organització del campionat europeu a la ciutat esportiva ha fet necessària una inversió de l’ajuntament de Blanes de 25.000 euros.

Després de tres intenses jornades: dijous amb els entrenaments i divendres i dissabte amb la competició, es pot dir que la Ciutat Esportiva ha superat una autèntica prova de foc, tal i com va explicar l’alcalde de Blanes.

L’anècdota de la jornada de dissabte a la nit va arribar cap al final del campionat, quan començava la cerimònia de lliurament de premis a les modalitats que s’havien disputat el dissabte.

La intensa tempesta que va caure ahir al vespre a Blanes, va provocar talls de llum que van deixar la pista de la Ciutat Esportiva en la penombra.

El públic, però, va demostrar també la seva esportivitat aplaudint i fent nombroses onades després dels ensurts inicials que significava que de sobre s’apagués la il.luminació.




Data de realització: 05/02/2012 | Data de la darrera actualització: 06/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300