Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PA Blanes Fundació, Sots-Campió d’Europa per segon any consecutiu.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)El PA Blanes Fundació, Sots-Campió d’Europa per segon any consecutiu.

Ho ha aconseguit amb la coreografia “La Màgia d’Irua”, que ja li ha significat aquesta temporada haver-se proclamat campió de Girona, Catalunya i l’Estat Espanyol, i ara aconseguir el bitllet per anar al Mundial de Nova Zelanda.

L’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació va aconseguir dissabte el trofeu que l’acredita per segon any consecutiu com a Sots-Campió d’Europa a la modalitat de grups xou.

Ho feia amb la coreografia titulada “La Màgia d’Irua”, la mateixa que ja li ha significat haver-se proclamat campió de Girona, Catalunya i l’Estat espanyol, uns guanys que, de fet, ha assolit ja en tres temporades.

Així doncs, ara el següent objectiu serà competir al Mundial que es disputarà la propera tardor a Nova Zelanda.

Segons l’entrenadora de l’equip, Aurora Nvarro, més enllà del títol esportiu aconseguir, dissabte a la nit, quan va arribar el moment de sortir a pista, també van aconseguir un altre guany: ser campions d’un públic on destacava, lògicament, la presència de blanencs i blanenques.

A banda de l’àmbit competitiu, el Patinatge Artístic Blanes Fundació també s’ha implicat en la organització del campionat al costat de l’Ajuntament de Blanes i la Federació Espanyola de Patinatge Artístic.

El seu president, Carmelo Paniagua, va destacar precisament tant aquest aspecte com la qualitat dels equips de l’estat espanyol que han competit al campionat.

En el cas de la categoria on participava el Blanes, el de grups petits, també s’hi comptava el Club de Patinatge Artístic Sant Celoni, que es va classificar al cinquè lloc amb aquesta coreografia, i el Club d’Hoquei Junceda, amb la peça “Let Me Be”, que es va situar un lloc per sota, a la sisena plaça.

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes també va agrair la feina feta pel Patinatge Artístic Blanes Fundació, i més concretament per la seva presidenta, Aurora Castilla, que va rebre el reconeixement de la Federació Espanyola de mans del president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua.

El pòdium a la categoria on competeix l’equip blanenc el va encapçalar l’equip italià “Evolution”, amb la coreografia titulada “Abracadabra”, mentre que la tercera plaça va ser també per un altre equip italià, el “New Age”, amb la peça “Emotions in a Cage”.

La decisió del jurat d’atorgar al Blanes la plaça de sots-campió i no la primera no va ser precisament compartida ni pel públic ni per l’equip, tal i com explica l’entrenadora.

Amb tot, Aurora Navarro també té clar que ahir al vespre, quan van sortir a la pista de la Ciutat Esportiva de Blanes, el què comptaven eren altres fites.


La categoria de grups petits on competia l’equip de Blanes comptava amb la participació d’un total de 16 equips, que van ocupar la pista de la Ciutat Esportiva durant gairebé 3 hores.

Per aquells qui mai no havien vist la competició de patinatge artístic de grups xou va ser tota una experiència viure d’aprop una modalitat que va més enllà de l’esport, unint l’art i l’espectacle.

Com dèiem, però, el millor moment pel públic blanenc, sense cap mena de dubte, va ser quan des de la megafonia es va anunciar que sortia a pista l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació, que precisament va tancar el torn de grups petits.










Data de realització: 05/02/2012 | Data de la darrera actualització: 06/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300