Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tornarà a acollir el III Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2014 12:32:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Barça1Blanes tornarà a acollir el III Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes

Després de l’èxit dels dos darrers anys, l'organització ha renovat el conveni amb l’Ajuntament perquè l’estage esportiu es faci al Camp de Futbol de Can Borell

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director gerent del diari Sport, Antoni Pujol, acompanyats del regidor d’Esports, Xavier Marcos, han signat avui al matí a l’Ajuntament de Blanes el conveni de col·laboració perquè l’activitat esportiva es torni a allotjar aquest estiu a la vila de la Costa Brava. El III Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci a Blanes del 30 de juny al 5 de juliol de 2014.


Blanes torna a ser la seu d’aquest esdeveniment per tercer any consecutiu, després que el va acollir per primera vegada al 2012. Enguany el Campus del Barça, que arriba a la desena edició arreu de Catalunya, també s’allotjarà a Reus, Berga, Ribes de Freser i Barcelona, on hi haurà dues seus: l’INEFC i la Ciutat Esportiva FCB. En total, durant aquest 2014 es preveu una participació de més de 1.400 nois i noies arreu del territori català.

Al III Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i de l’estranger. En aquest sentit, l’any passat van participar al Campus de Blanes joves futbolistes procedents de països prou diversos: Rússia, Mèxic, Veneçuela, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Perú, entre d’altres, així com de localitats catalanes i espanyoles.


Fins ara, les nou primeres convocatòries han estat un èxit de participació i d’organització, amb un gran nombre de nois i noies que han gaudit durant setmanes del seu esport favorit. En aquest sentit, des de l’organització s’ha remarcat que el grau de satisfacció, tant per part dels pares com dels joves futbolistes, ha estat sempre molt elevat.

Blanes, Destinació de Turisme Esportiu

Des de l’Ajuntament de Blanes, que compta amb el certificat de Destinació de Turisme Esportiu, s’ha destacat l’interès que té el municipi a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats a la vila. Paral·lelament, també s’ha tingut en compte que durant l’estiu les instal·lacions esportives han finalitzat els seus entrenaments i competicions de lliga, per la qual cosa tenen una baixa ocupació i no perjudica per tant les entitats locals.


II Campus FC Barcelona-Sport del 2013
Segons el conveni signat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el representant del III Campus FC Barcelona-Sport, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell per a l’organització de l’esdeveniment, la instal·lació esportiva que també ha allotjat aquest mateix esdeveniment durant els dos anteriors anys. Per la seva banda, l’organització es compromet a allotjar tots els participants i personal tècnic en hotels de Blanes mentre duri el Campus.

A la pàgina web promocional d’aquesta activitat es fa constar de forma expressa que la Vila de Blanes és la seu d’aquest esdeveniment esportiu, amb els logotips oficials de l’Ajuntament de Blanes. D’altra banda, es farà campanya de publicitat del Campus Oficial FCB a diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el diari Sport (coorganitzador de l’activitat), El Periódico, Catalunya Ràdio i TV3. També es repartiran més de 2.000 flyers en tornejos de futbol i espais d’Speed Time al Camp Nou i es faran sobreimpressions als partits de TV3 de la Lliga de Futbol Professional.

Un altre aspecte destacat és que l’organització ha reservat 1 plaça gratuïta al Campus del FC Barcelona per distingir un esportista de Blanes. A banda de poder participar de franc en l’activitat, el jove futbolista estarà allotjat al mateix hotel de la vila on també s’hi estaran els participants de fora. Igualment, s’han reservat 8 places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament pugui distribuir-les entre els diferents jugadors de futbol del municipi que vulguin participar-hi.

Una escola de futbol de color blau-grana

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.


D’aquesta manera, els nois i noies hi troben un lloc on poder aprofitar al màxim les seves vacances realitzant activitats esportives a l’hora que aprenen la tècnica i els secrets del futbol, alhora lligat amb el Futbol Club Barcelona. Tots els entrenadors són de la FCB Escola, dedicada en exclusiva a la tècnica del futbol durant tot l’any.

Al Campus FCB, l’entrenament específic es realitza en horari partit al matí i a la tarda, i varia segons les edats. D’aquesta manera, els petits treballen aspectes més tècnics i el domini de la pilota, mentre que els grans se centren en qüestions més tàctiques i de joc real. A més de la pràctica, els alumnes reben lliçons teòriques que es duen a terme més tard sobre el terreny de joc.Data de realització: 05/16/2014 | Data de la darrera actualització: 05/16/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300