Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la 1a Marxa Solidària de la Fundació Oncolliga


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/20/2014 02:12:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ONCOLLIGAÈxit de la 1a Marxa Solidària de la Fundació Oncolliga

La Marxa va aplegar 340 persones, gent de totes les edats, que van fer un recorregut de set quilòmetres amb sortida i arribada des del Passeig de Mar

La delegació de Blanes de la Fundació Oncolliga Girona va organizar diumenge passat la primera Marxa Solidària, presentada sota el nom Oncolliga’t en Marxa. L’experiència va consistir en fer uns set quilòmetres de recorregut a peu pla, amb sortida i arribada des del Passeig de Mar, passant per diversos indrets dels voltants del Pla de S’Abanell. Per organitzar-la, es va comptar amb el suport del Grup Fondistes Blanes, l’Ajuntament i diverses empreses i entitats, com per exemple la Colla de Diables, que van ambientar tota la vetllada amb una sonora i vibrant batucada.


Des de la organització, l’experiència s’ha valorat de manera plenament positiva, no tan sols perquè va aplegar 340 participants, sinó també perquè del què es tractava era que la nova delegació de la Fundació Oncolliga continués donant-se a conèixer. Això és perquè tot just una setmana abans, el dissabte 10 de maig, la nova entitat de Blanes s’havia presentat oficialment, a través d’un acte oficial que es va allotjar a Casa Saladrigas, així com amb diverses activitats que es van fer a peu de carrer, al Passeig de Mar.


De fet, les inscripcions per participar a la Marxa Solidària d’Oncolliga es van començar a fer aquell dissabte, i van seguir l’endemà diumenge, coincidint amb el 9è Cros Escolar que es va allotjar a la Ciutat Esportiva. La Marxa Solidària d’aquest passat diumenge es va encetar pels volts de quarts de 9 del matí, quan es van reprendre les inscripcions que es feien amb un donatiu de 5 euros. Val a dir que, a la seva arribada, tothom va rebre un obsequi –entre ells una bossa esportiva amb el logo de l’entitat- i un refrigeri per reparar forces a base de fruita, coca i xocolata desfeta.


Els participants van ser prou heterogenis: des de grups d’amics i amigues que aprofitaven la marxa per entrenar-se, passant per famílies senceres –amb cotxet inclòs- o bé homes i dones que van fer tot el recorregut acompanyat del seu animal de companyia. El primer participant en arribar al punt de sortida va invertir uns 40 minuts en fer tot el recorregut corrent, mentre que la major part van esmerçar una mica més de temps, ja que es tractava de fer salut i, a més a més, contribuir alhora en una molt bona causa.

Data de realització: 05/20/2014 | Data de la darrera actualització: 05/20/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300