Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Darrer partit del CD Blanes al camp de futbol d’Els Pins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2014 12:53:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CD BLANES FUTBOLDarrer partit del CD Blanes al camp de futbol d’Els Pins

La propera temporada jugarà al nou camp de la Ciutat Esportiva, després que ha començat l’enderroc de la instal·lació on ha estat durant 67 anys

El primer equip del Club Deportiu Blanes va protagonitzar dissabte passat el darrer partit jugat a terreny propi aquesta temporada contra el Sant Antoni. Aquesta vegada, però, més enllà de la senzilla crònica esportiva, es tractava d’un partit carregat d’història, ja que el proper que jugarà de nou a casa ja no el disputarà al camp de gespa d’Els Pins, sinó a la Ciutat Esportiva.


Aquest estiu està previst que comenci la construcció del nou camp als terrenys de Mas Cuní, paral·lelament a què, la setmana passada, ja van començar els primers treballs d’enderroc al camp de terra d’Els Pins. Això ha fet possible que s’hagin pogut compaginar amb els darrers entrenaments i activitats que encara han de fer les diferents formacions del CD Blanes als Pins.

67 anys al Camp de Futbol d’Els Pins

El camp de futbol d’Els Pins es va construir l’any 1947, arran que un virulent temporal de mar va arrasar el què llavors estava situat on anys més tard es construiria l’antic pavelló municipal, que també ha passat a la història com equipament esportiu. Aquests fets els recorda molt bé l’Albert Ros, el soci número 1 del CD Blanes, ja que s’hi va inscriure quan tot just tenia 14 anys, després que de ben petit, 4 anys abans, ja havia sentit molt endins els colors de l’entitat que l’any passat va complir els seus primers 100 anys.


Precisament per això, després de compartir molts bocins d’història en aquest camp durant 67 anys, dissabte passat confessava que va viure la jornada amb nostàlgia i tristesa. D’igual manera se sentia l’actual president de l’entitat, Isaías Salinas, tot i que a l’hora se n’alegrava que les noves instal·lacions on aniran de cara a la propera temporada suposaran una important millora.

Des de l’Ajuntament s’espera que la posada en marxa del nou camp de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes signifiqui tot un revulsiu. No tan sols pels seus principals inquilins, el Club Deportiu Blanes, sinó perquè les entitats esportives internacionals que fins ara s’han interessat en llogar l’equipament blanenc trobaven a faltar que hi hagués un camp de futbol, sobretot les que provenen del nord d’Europa. Així ho explicava dissabte passat a peu de camp el regidor d’Esports, Xavier Marcos.


El Club Deportiu Blanes té previst marxar definitivament del camp de futbol d’Els Pins la setmana vinent. Llavors, de cara al setembre d’aquest 2014, serà quan començarà a escriure una nova plana de la seva història al nou terreny de la Ciutat Esportiva.

Data de realització: 05/27/2014 | Data de la darrera actualització: 05/27/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300