Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dues atletes del Twirling Costa Brava seleccionades pel Campionat Mundial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2014 12:16:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TWIRLING COSTA BRAVA, CLUBDues atletes del Twirling Costa Brava seleccionades pel Campionat Mundial

Mariona Torrent i Paula Megia seran les úniques gironines que participaran a la competició. D’altra banda, les noies de l’equip cadet s’han proclamat Campiones de Catalunya

El Club Twirling Costa Brava de Blanes està de celebració aquests dies, i ho està principalment per dos motius. El més destacat és que dues de les seves atletes han estat seleccionades per participar al Campionat Mundial de Twirling Baton d’aquest 2014. Més concretament, es tracta del 32è World Baton Twriling Championship, que tindrà lloc del 4 al 10 d’agost a Nottingham, Anglaterra.


Mariona Torrent i Paula Megia (Foto: CT Costa Brava)
Les dues esportistes blanenques seleccionades són Mariona Torrent Martín (de la categoria Freestyle Sènior) i Paula Megia Fernández (de la categoria Freestyle Júnior). Segons els seus entrenadors, Isabel Peñuela i Pascal Dumas, les dues atletes han estat seleccionades per la Comissió Tècnica de la Federació Espanyola de Twirling Baton per la seva brillant trajectòria durant tota l’actual temporada.

D’aquesta manera, tant la Mariona com la Paula seran les úniques representants gironines que formaran part de l’equip de l’estat espanyol que competiran al campionat mundial. La Comissió Tècnica ha de seleccionar quatre atletes per a cadascuna de les diferents categories que competiran al mundial, per la qual cosa significa una gran distinció que hagin escollit les dues esportistes de l’entitat blanenca.


Equip Cadets (Foto: CT Costa Brava)
Aquesta excel·lent notícia s’ha sumat als bons resultats que va obtenir el Club Twirling Costa Brava de Blanes tot just aquest passat cap de setmana. En aquest cas, les noies del grup cadet de l’entitat s’han proclamat Campiones de Catalunya després que van participar en aquesta competició celebrada a Tortosa els dies 24 i 25 de maig. Aquest guany ha significat per a les joves atletes la classificació directa per representar Catalunya al Campionat Internacional que es disputarà a Barcelona a finals del proper mes de juny.Data de realització: 05/27/2014 | Data de la darrera actualització: 05/27/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300