Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit de multituds en el tret de sortida de Blanes 12


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/07/2014 07:43:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BNit de multituds en el tret de sortida de Blanes 12

La Shopping Night ha omplert la vila amb milers de persones per participar en el primer dels tres dies de l’acció promocional que reivindica Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural

El tret de sortida de la tercera edició consecutiva de Blanes 12 ha estat qualificat des de l’organització com “d’èxit rotund”. L’acció promocional reivindica Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural oferint productes, serveis, activitats i ofertes a preus molt atractius. La primera de les tres jornades del Blanes 12 – que es fa del 6 al 8 de juny- ha tret aquesta passada nit i matinada milers de persones, que han omplert els carrers de la vila per gaudir de l’ambient de festa que continuarà durant tot el cap de setmana.


Fotografies: Quim Llorens
En aquesta nova edició participen 156 empreses, de les quals un centenar són comerços adherits a la campanya de la Shopping Night, que va significar ahir divendres el tret de sortida de l’acció promocional. A partir de les 8 del vespre, l’afluència de gent es va anar fent cada vegada més nombrosa per gaudir de tots els atractius de la primera nit de Blanes 12.


Els comerços més concorreguts han estat els de moda i complements, així com els de joguines, perfumeries, llenceria, llibres, bosses i complements, joieria i fins i tot alimentació. Tots ells tenien ofertes i promocions especials en motiu del Blanes 12, amb descomptes que anaven des dels simbòlics 12% o el 2 x 1, passant pel 25% i el 30%, o inclús el 70% en algunes botigues.


Blanencs i visitants van poder gaudir d’aquestes promocions a l’hora que diversos establiments de restauració envaïen els carrers tallats al trànsit per amenitzar la vetllada amb música, jocs per a la canalla, balls i altres entreteniments. Enguany s’han adherit a Blanes 12 un total de 38 bars i restaurants que continuaran oferint durant tot el cap de setmana menús i ofertes al preu de 12 €, amb la novetat que també hi haurà menú infantil al preu de 8 €.

Centenars de persones al Sorteig de 12.000 € en vals de compra

La Nit de Compres ha culminat aquesta matinada –a la simbòlica hora de les 12’12- amb el sorteig organitzat per l’ABBC, que ha repartit 12.000 euros en vals de compra. Com ja ha esdevingut tradicional, el sorteig ha congregat centenars de persones per comprovar in situ si la sort els afavoria a través de les 15.000 butlletes repartides als clients dels comerços adherits a la campanya.


L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de l’ABBC, Lluís Pascual, acompanyats de la regidora de Promoció de la Ciutat, Lara Torres, han encapçalat la cerimònia del sorteig, després que s’han acabat de dipositar les butlletes.

En primer lloc s’han sortejat els tres vals de compra valorats en 2.000 €, que han anat a parar a mans de Pere Pérez Aznar, Roberto Seettina Haro i Carme Sánchez Llobet. Per últim, el val de compra de 6.000 € ha estat per a la butlleta de Cristina Gallego Ramos. Tots ells disposaran de la jornada d’avui dissabte per gastar-se’ls.


Al terme del sorteig ha arribat el moment de fer balanç del tret de sortida del Blanes 12. Lara Torres ha destacat l’ambient de festa que hi hagut al llarg de la nit i matinada als carrers de la vila: “Aquesta és l’acció promocional més potent que fem des de l’Ajuntament de Blanes. Una acció comercial per a dinamitzar tot el centre i rodalies. No només pensem en comerç, sinó també en la restauració i l’allotjament del nostre municipi. L’objectiu, poc a poc, és anar desestacionalitzant la temporada”.

Per la seva banda, el president de l’ABBC també ha coincidit en fer un balanç positiu: “L’èxit està en la participació individual de cada establiment, en saber reinventar-se i posar-se al dia, ara més que mai. Si volem competir amb internet i amb “els grans” hem de posar davant de tot la imaginació, la proximitat i la professional de què disposem”.

Més de 50 activitats gratuïtes durant tot el cap de setmana

El matí d’avui dissabte Blanes 12 continua a tot gas, a través de les més de 50 activitats gratuïtes que s’han organitzat, i que es poden consultar al web oficial www.blanes12.cat. Avui al matí una de les novetats ha és el sorteig que han organitzat les parades del Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre, que han repartit butlletes per a dues superpaneres.

Durant tot el cap de setmana, els carrers del centre de Blanes bulliran d’activitats d’oci, lleure, esport i cultura. Així, hi ha visites 2 x 1 al Jardí Botànic Marimurtra; viatges en creuer; contes en anglès; iniciació al tast de cava; i visites a les instal·lacions de Cervesa Marina i i cervesa Popaire.


També hi ha diverses master-class en body combat, bollywood, zumba, salsa, kizomba, salsa, ioga; així com sessions de reiki, reflexologia podal i ioga; així com dues activitats lúdiques per a tots els públics. Es tracta de l’espectacle itinerant Els Somnis d’Alicia al centre de la vila, i del taller i exhibició castellera que oferirà la Colla dels Maduixots demà al migdia a l’esplanada del Port.

Dues de les activitats que també s’espera que atreguin un gran nombre de públic seran, d’una banda l’espectacle musical gratuït 40 Principales Tour que s’allotja aquesta nit i matinada al Passeig de Mar; i de l’altra el concert d’Ol’Green que es farà demà a la tarda al Teatre al preu de 12 €.

Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i el suport de diverses entitats, empreses, comerços i establiments privats, alguns dels quals han actuat també com a patrocinadors.

Data de realització: 06/07/2014 | Data de la darrera actualització: 09/26/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300