Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Grup Fondistes Blanes organitza la 2a Escalada a Sant Joan, una cursa amb 666 esglaons


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/16/2014 12:15:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FondistesBlanes_negreEl Grup Fondistes Blanes organitza la 2a Escalada a Sant Joan, una cursa amb 666 esglaons

Els participants han de pujar caminant o corrent els 170 metres d’alçada que hi ha fins el cim de Sant Joan per diferents trams d’escala des del centre de la vila

Després de l’aclaparador èxit que va suposar a finals de maig la primera edició de la 1a Trail Selva Marítima, ara el Grup Fondistes Blanes escalfa motors per la 2a edició de l’Escalada a Sant Joan, que es farà el proper 23 de juny, coincidint amb la revetlla. Es tracta d’una cursa curta, ja que tan sols cobreix 1’3 kilòmetres de distància, però força intensa a causa dels 666 esglaons que han de remuntar els participants fins aconseguir arribar al cim on hi ha el Castell de Sant Joan, a 170 metres d’alçada.


Fotografia: Aitor Roger
La prova està oberta tant a caminants com a corredors, i està inclosa dins un seguit d’activitats que tindran lloc al Passeig de Mar de Blanes en motiu de la revetlla de Sant Joan. La sortida es farà des de la platja de davant el passeig a 2/4 de 8 del vespre; els primers 100 metres de recorregut transcorren per la sorra i els 500 metres següents ho fan per diversos carrers del centre fins enfilar els primers esglaons.


Fotografia: Albert Montells
A partir d’aquí, diferents trams d’escales condueixen fins dalt de Sant Joan on hi ha situada la línia d’arribada. Serà allí on els participants trobaran un avituallament amb fruita, aigua i coca de Sant Joan. Un cop finalitzada la cursa, pels volts de les 9 de la nit, es farà l’entrega de premis als tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria: juvenil, sènior i veterà. L’acte s’allotjarà al Passeig de Mar.


Fotografia: Aitor Roger
Les inscripcions estan limitades a 200 participants i tenen un preu de 5€ que es poden tramitar on-line a www.fondistesblanes.cat fins el 20 de juny a les 12 h. En cas que no s’arribi a aquest topall del 20 de juny, el mateix dia de la revetlla es vendran dorsals abans de la sortida al Passeig de Mar.

L’any passat en què es va fer la primera edició de la prova, la pluja que va estar presidint gairebé tota la jornada va deslluir un xic la seva celebració. Malgrat aquesta circumstància, finalment van participar més d’un centenar de corredors i corredores. Els més ràpids van ser Xavi Marina i Anna Parrilas, que van invertir 7’54 minuts i 10’40 minuts respectivament en fer tot el recorregut.

Més informació: www.fondistesblanes.cat i a www.facebook.com/escaladasantjoan

Data de realització: 06/16/2014 | Data de la darrera actualització: 06/16/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300