Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà del 16 al 19 d’octubre la 1a U17 Eurockey Cup


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2014 10:13:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUPBlanes acollirà del 16 al 19 d’octubre la 1a U17 Eurockey Cup

La competició, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva, reunirà els 16 millors equips d’Europa d’hoquei sobre patins i té l'objectiu de millorar l’educació i formació dels joves jugadors

La Ciutat Esportiva allotjarà del 16 al 19 d’octubre la primera edició de la U17 Eurockey Cup, una activitat coorganitzada amb l’Ajuntament de Blanes que reunirà en aquest municipi de la Costa Brava els 16 millors equips d’Europa d’hoquei sobre patins. La modalitat que s’allotjarà aquí, la U17, és de recent creació, i és per a jugadors i jugadores que hagin nascut a partir de l’any 1998.

Sis països competiran per la plaça de campió

L’estat amb més representants sumant els 16 equips serà l’espanyol, amb els quatre primers classificats de la categoria: FC Barcelona, CP Alcobendas, CP Manlleu i AC Ódenes. També seran presents a Blanes, amb tres equips cadascun, Portugal Itàlia i França. Així, Portugal estarà representada pel campió HC Braga juntament amb el tercer i quart, Sporting CP i AD Sanjoanense. També es comptarà amb la participació del campió d’Itàlia, UVP Mirandola e Módena, seguit pels tercers i quarts classificats; Hockey Basasano i Hockey Trissino, respectivament.


Reus Deportiu, campió Eurockey Cup 2013 U15
Per la seva banda, França es presentarà amb el seu podi de campions, RCK Seynod, Quintin RC i US Villejuif. Els dos altres països que completaran la representació en aquesta primera edició de l’Eurockey U17 són Suïssa, amb SC Thunerstern i RSC Uttigen, i Anglaterra, amb el seu campió, el Letchworth RHC.

Objectiu: millorar l’educació i formació dels joves jugadors

L’Eurockey Cup és un torneig que va néixer l’any 2012 amb la intenció d’aplegar els 16 millors clubs d’Europa durant 4 dies en una mateixa competició. Compta amb el recolzament de les federacions espanyola i catalana de patinatge i, entre els seus objectius, destaca la millora de l’educació i formació dels joves jugadors. En aquest sentit, reuneix els àmbits socials, formatius i recreatius imprescindibles en aquestes edats, juntament amb el component competitiu.


Es tracta, doncs, d’una oportunitat única perquè les joves promeses de l’hoquei sobre patins d’Europa puguin relacionar-se i conviure paral·lelament a la competició, amb els millors jugadors i jugadores, equips i cossos tècnics europeus mentre representen el seu club. L’Eurockey Cup es completarà enguany del 30 d’octubre al 2 de novembre a Vilanova i la Geltrú, on s’allotjarà la tercera categoria U15.

http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2014-10-16-eurockey
Data de realització: 10/07/2014 | Data de la darrera actualització: 10/10/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300