Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Decidits els grups de competició de l’Eurockey Cup U17


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/10/2014 04:22:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUPDecidits els grups de competició de l’Eurockey Cup U17

Aquesta setmana s’ha fet el sorteig per decidir quins equips formen part dels quatre grups, que competiran del 16 al 19 d’octubre a la Ciutat Esportiva Blanes

Ahir dijous, 9 d’octubre, es va disputar el sorteig per ajudar a distribuir els 16 equips que participen a l’Eurockey Cup U17 en els 4 grups en què s’estructura la competició, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes del 16 al 19 d’octubre. El sorteig ha repartit les formacions de la següent manera :

Grup A: RCK Seynod (1r França), CP Manlleu (3r Estat Espanyol), RSC Uttigen (2n Suïssa) i AD Sanjoanense (4t Portugal)

Grup B: FC Barcelona (1r Estat Espanyol), Hockey Trissino (4t Itàlia), US Villejuif (3r França) i Letchworth RHC (1r Anglaterra)

Grup C: HC Braga (1r Portugal), CP Alcobendas (2n Estat Espanyol), Hockey Bassano (3r Itàlia) i SC Thunerstern (1r Suïssa)

Grup D: Hockey UVP (1r Itàlia), AC Órdenes (4t Estat Espanyol), Quintin RC (2n França) i Sporting CP (3r Portugal)

La U17 Eurockey Cup és una activitat coorganitzada amb l’Ajuntament de Blanes que reunirà els 16 millors equips d’Europa d’hoquei sobre patins en aquesta categoria. La modalitat que s’allotjarà aquí, la U17, és de recent creació, i és per a jugadors que hagin nascut a partir de l’any 1998.


La competició arrencarà el proper dijous a les quatre de la tarda, quan es jugarà la primera jornada, divendres al matí la segona i a la tarda la tercera. D’aquí se n’obtindran dos quadres. Els equips que lluitaran pel títol jugaran dissabte al matí els partits per definir els quarts de final, mentre que a la tarda serà el torn de les semifinals.

La resta d’equips disputaran la competició durant el dissabte al matí per definir les posicions del torneig a la classificació final. Per últim, serà dissabte a la tarda quan es jugaran les semifinals. La competició es clourà diumenge al matí amb els partits per a la tercera i quarta posicions abans de donar pas a la gran final, que està previst que es jugui a 2/4 d’1 del migdia.Data de realització: 10/10/2014 | Data de la darrera actualització: 10/10/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300