Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Vilanova repeteixen com a seus de l’Eurockey Cup


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2015 01:27:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUP 2015Blanes i Vilanova repeteixen com a seus de l’Eurockey Cup

Les seus catalanes de les últimes edicions del torneig europeu han tornat a ser escollides per la organització per viure les competicions d’aquest 2015 que es disputaran a l’octubre

Els bons resultats obtinguts tant a Blanes com a Vilanova i la Geltrú en les darreres edicions han propiciat que els dos municipis tornin a ser les seus de la competició que organitza Eurockey Cup amb el suport dels respectius ajuntaments catalans. Vilanova i la Geltrú va veure néixer el torneig fa quatre anys i de nou, del 29 d’octubre a l’1 de novembre, allotjarà la 4a Eurockey Cup U15.

Blanes i Vilanova i la Geltrú, implicats de nou en el torneig internacional

A Vilanova i la Geltrú les seus continuaran sent el Pavelló de Les Casernes i el Municipal del Garraf. D’altra banda, l’any passat va néixer la nova competició U17 a la Costa Brava, i per això es tornarà a la Ciutat Esportiva Blanes per viure la segona edició del 15 al 18 d’octubre. Els consistoris de les dues ciutats han demostrat el seu interès per tornar a allotjar la Eurockey Cup, i així ho han destacat els responsables de l’Àrea d’Esports de Vilanova i la Geltrú i Blanes, Blanca Albà i Xavier Marcos, respectivament.


Recepció Eurockey 2014 a Blanes - Fotografies: Eurockey Cup
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, ha explicat: “L’any passat la Ciutat Esportiva Blanes i la nostra vila van poder viure i gaudir del màxim nivell d’hoquei patins durant els quatre dies que va durar la competició, que va reunir els 16 millors equips d’Europa de la seva categoria”. En la mateixa línia ha parlat la regidora vilanovina, Blanca Albà: “Per Vilanova suposa acollir un esdeveniment esportiu amb projecció internacional i alhora vincular el nom de Vilanova a l’esport de qualitat. Donar suport a l’esport base amb competicions d’aquest perfil ho considerem molt positiu i a part és una bona oportunitat de donar a conèixer la nostra ciutat a l’exterior i de promoure l’hoquei, un esport capdavanter a Vilanova”.


Final Eurockey Cup 2014 a Vilanova i la Geltrú
Una altra raó que ha impulsat al consistori vilanoví a implicar-se per quart any consecutiu en el torneig, tal i com apunta Blanca Albà, és el nivell de la competició: “Les anteriors edicions han estat un èxit, tothom ho ha valorat positivament: esportistes, acompanyants i també la ciutat, gràcies a una organització que ha cuidat tots els detalls per tal que tothom s’hi sentís ben acollit”. Per la seva banda, després de la primera edició viscuda a Blanes l’any passat, Xavier Marcos remarca el seu ressò internacional: “L’experiència viscuda va ser molt gratificant, a més varem comptar amb una organització impecable, que va facilitar que tot funcionés a la perfecció. Agraïm a la Eurockey Cup que torni a comptar amb nosaltres per ser la seu de la competició. Això ens ajuda a consolidar Blanes com a ciutat referent de l’hoquei d’elit a nivell internacional”.

16 places per a 8 països

Durant les properes setmanes arrencaran els Campionats Nacionals o es culminaran les temporades en els diferents països que tenen places per disputar la Eurockey Cup, un total de vuit. Al torneig U15 de Vilanova i la Geltrú, una de les 16 places és pel vigent campió, l’Arenys de Munt. La resta es repartiran de la següent manera: 3 per Portugal i Itàlia, 2 per Espanya i França i una per Alemanya, Suïssa, Àustria, Anglaterra i l’equip amfitrió.


Per la seva banda, el torneig U17 que es celebrarà a Blanes, compta amb 3 places per Espanya, Portugal i Itàlia, 2 per França i Alemanya i les tres restants se les reparteixen Suïssa, Àustria i Anglaterra. En aquest cas una de les places portugueses serà pel HC Braga, campió en la primera edició de la competició la temporada passada.

Data de realització: 05/05/2015 | Data de la darrera actualització: 05/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300