Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda del 4rt Campus Oficial FC Barcelona-Sport de Blanes, el més internacional de tots


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2015 01:13:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Barça1Cloenda del 4rt Campus Oficial FC Barcelona-Sport de Blanes, el més internacional de tots

Un centenar de nois i noies han fet una estada esportiva durant una setmana a Blanes, la destinació externa dels campus més apreciada pels joves futbolistes d’arreu del món

El passat cap de setmana va finalitzar al camp municipal de futbol de Can Borell la quarta edició del Campus Oficial FC Barcelona-Sport, que s’ha estat realitzant durant la primera setmana del mes de juliol. L’estada esportiva s’ha realitzat aquí per quart any consecutiu després de l’èxit assolit durant les tres primeres edicions en què s’ha allotjat a Blanes.


Cloenda 4rt Campus FCB-Sport
Enguany, Blanes ha estat la única localitat gironina on s’ha estat fent aquesta activitat esportiva del FCB-Sport. Destinat a esportistes nacionals, estatals i internacionals, s’ha realitzat del 28 de juny al 4 de juliol, amb joves futbolistes d’entre 6 i 14 anys. L’acte de cloenda va tenir lloc dissabte passat al migdia, i el va encapçalar el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas.

El Campus del Barça a Blanes, el més apreciat arreu del món

En tan sols quatre anys que es porta organitzant l’experiència a Blanes, ja s’ha pogut constatar que els participants estrangers trien preferentment aquesta destinació per fer l’estada. En aquest sentit, des de l’organització s’ha explicat que, en relació a la resta de campus que es fan fora de Barcelona, la seu de Blanes és la que coneixen més els nois i noies estrangers.


D’aquesta manera, novament un percentatge molt alt del centenar de participants amb què s’ha comptat enguany, provenien d’arreu del món: Rússia, Bulgària, Estats Units, Polònia i Brasil, entre d’altres. La resta han viatjat fins a Blanes des d’arreu de Catalunya i l’Estat espanyol. Tant els nois i noies com el personal tècnic i de suport del Campus FC Barcelona-Sport s’han allotjat a l’Hotel Blaumar de Blanes, ja que es tracta d’un dels compromisos inclosos al conveni que des de fa 4 anys signen l’Ajuntament i els organitzadors.

La jornada de cloenda del Campus Oficial FC Barcelona-Sport d’aquest passat dissabte es va iniciar amb un partit entre els diversos combinats de jugadors que durant aquests dies han compartit aprenentatge teòric i pràctic. Després, se’ls van lliurar sengles obsequis de record del seu pas pel campus esportiu, així com el corresponent diploma acreditatiu.

Una escola de futbol de color blau-grana

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.El regidor d'Esports, Joel Comas, a la cloenda del campus
D’aquesta manera, els nois i noies hi troben un lloc on poder aprofitar al màxim les seves vacances realitzant activitats esportives a l’hora que aprenen la tècnica i els secrets del futbol, lligat especialment amb l’entitat del Futbol Club Barcelona. Tots els entrenadors són de la FCB Escola, dedicada en exclusiva a la tècnica del futbol durant tot l’any.


Al Campus FCB, l’entrenament específic es realitza en horari partit al matí i a la tarda, i varia segons les edats. D’aquesta manera, els petits treballen aspectes més tècnics i el domini de la pilota, mentre que els grans se centren en qüestions més tàctiques i de joc real. A més de la pràctica, els alumnes reben lliçons teòriques que es duen a terme més tard sobre el terreny de joc.

Data de realització: 07/06/2015 | Data de la darrera actualització: 07/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300