Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Medalla de Plata Europea per al grup sènior del Club Twirling Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2015 11:57:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TwirlingBlanesMedalla de Plata Europea per al grup sènior del Club Twirling Blanes

Onze atletes de l’entitat blanenca han participat aquests darrers dies al Campionat d’Europa de Twriling, que ha aplegat esportistes de 15 països

El Club Twirling Blanes està aquests dies de celebració després d’haver assolit una fita històrica, que s’afegeix als nombrosos guanys aconseguits al llarg dels anys per la històrica entitat blanenca. L’equip sènior s’ha penjat la medalla de plata al Campionat d’Europa de Twriling disputat del 9 al 12 de juliol a la ciutat eslovena de Maribor, on han participat representats d’un total de 15 països. Per primera vegada, la selecció italiana, fins ara segona potència europea del twriling, ha estat superada per les blanenques i ha quedat situada en la quarta plaça en aquesta modalitat.


Grup Sènior Club Twirling Blanes - Fotos: CT Blanes
El grup sènior va realitzar un excel·lent exercici a la semifinal que li va significar assolir una tercera posició. Un cop disputada la final, però, aquesta tercera plaça va convertir-se en segona posició, propiciant la consecució de la medalla de plata. El grup sènior està format per Marina Molina, Cristina Granador, Raquel Pomares, Nerea Ortega, Maria Ridorsa, Anna Colomer, Anna Cobos, Anaïs García, Nerea Álvarez, Paula Megia i Thais García. També s’ha desplaçat fins a Eslovènia la directora tècnica i entrenadora, Jessica Díez.

Onze de les atletes del CT Blanes han format part de l’expedició de la Selecció Espanyola, amb el grup sènior i els individuals de Paula Megia (junior), així com Marina Molina i Nerea Ortega (sènior). Per desplaçar-se fins a Eslovènia, les atletes han hagut d’invertir moltes hores de viatge, gairebé 24 hores, i han fet el viatge en autobús, una prova prou dura, però que ha merescut abastament la pena vistos els resultats.


Podi Campionat Europeu Twirling 2015
Per últim, val a dir que en la classificació dels individuals, les actuacions de les atletes del Club Twirling Blanes també han estat molt bones tenint en compte la quantitat de competidors amb qui es van haver d’enfrontar. Només en les categories de junior i sènior n’hi havia al voltant de 50 esportistes en cadascuna d’elles. Pel que fa als resultats aconseguits, destaca la 15à plaça de Marina Molina, el 22è lloc de Nerea Ortega i la 14a posició de Paula Megia.Data de realització: 07/13/2015 | Data de la darrera actualització: 07/14/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300