Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

XIII Trofeu Festa Major de Billar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2015 05:05:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BILLARXIII Trofeu Festa Major de Billar

Al llarg de tota la jornada del diumenge es van enfrontar jugadors del Club Billar Blanes i de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas

Si la veterania és un grau, sense cap mena de dubte, si parlem d’esports durant el cicle festiu de Santa Anna el Trofeu Festa Major de Billar que enguany ha arribat ja a la seva 13a edició, n’és un clar exemple. Des de l’any 2001, quan es va disputar la primera edició, cada any la competició enfronta diversos jugadors del Club Billar Blanes i de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas de Blanes.


Fotografia de grup de tots els participants
Les partides es juguen en dues modalitats: billar a tres bandes i lliures, i es van disputant al llarg de diverses partides programades al matí i a la tarda del diumenge. L’objectiu de la competició no és tant destriar quins jugadors vencen als altres, sinó passar una estona entretinguda a la seu de l’entitat esportiva, allotjada a l’emblemàtic Primer Casino de Blanes.

Mantenir viva la tradició entre les dues entitats

Justament per aquest motiu, no es lliuren trofeus als classificats, sinó a tots i cadascun dels jugadors participants. Ahir finalment van ser-ho 15, ja que el 16è que ho havia de fer, Lluís Barnés, no ho va poder assistir al haver de ser hospitalitzat. Per això es va tenir un record en especial per aquest veterà jugador, tal i com van explicar els presidents de les dues entitats organitzadores: Quico Gallart (Club Billar Blanes) i José Luis Merino (Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes), comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.


XIII Trofeu Festa Major de Billar
Pel que fa als participants, van ser els següents: Eugeni Coll, José Luis Cano, Pere Tarrés, José Luis Merino, Antonio del Moral, Manel Bernabé, Jesús Rodríguez, Heriberto Rodríguez, Francisco Javier Not, Miquel Grimal, Josep Freixes, Jordi Font, Enric Barrera, Carmelo Lara i Francisco Gómez. Es van encarregar de lliurar els trofeus la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, i el regidor d’Esports, Joel Comas. La vetllada es va tancar, com és habitual, amb una fotografia de família de tots els participants i les autoritats.
Tots els participants al trofeu, amb els regidors d'Acció Social i Esports,
Susana Ramajo i Joel Comas, respectivamentData de realització: 07/20/2015 | Data de la darrera actualització: 07/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300