Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 3.000 espectadors al II Torneig de Futbol Platja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2015 03:40:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TUBOL PLATJA TORNEIGMés de 3.000 espectadors al II Torneig de Futbol Platja

L’equip del “Nou Montecarlo” ha guanyat la competició, que enguany ha augmentat el nombre de participants respecte la primera edició del 2014

Un dels esdeveniments esportius més destacats que ha tingut lloc a Blanes des del punt de vista participatiu, ha estat el II Torneig Futbol Platja que s’ha allotjat a la platja del centre del municipi durant tot el cap de setmana. Organitzat pel Club Atlètic Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Blanes, aquesta segona edició ha superat en nombre d’inscrits la de l’any passat, havent competit un total de 19 equips, tres més que al 2014.


II Torneig Futbol Platja Blanes 2015
Els equips provenien majoritàriament de Blanes, però també de Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls, Vidreres, Hostalric i Barcelona, entre d’altres localitats. Segons els organitzadors, al llarg de tot el cap de setmana s’han aplegat a la platja del centre de la vila més de 3.000 espectadors, principalment per presenciar la tarda d’ahir diumenge el desenllaç del torneig, amb la final que va enfrontar els equips del Nou Montecarlo i el Crowley’s Irish Pub.

L’equip del Nou Montecarlo, campió del torneig

Finalment es va imposar l’equip del Nou Montecarlo, que va derrotar al Crowley’s Irish Pub per 5 gols a 4 en la final, un partit de tres parts de 10 minuts de duració cadascuna. Després de la final es va fer el lliurament de trofeus, que van encapçalar el president del Club Atlètic Blanes, Ivan Alaminos; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas; i el delegat territorial a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet.


L'equip "Nou Montecarlo", guanyador del torneig
A banda dels trofeus que van rebre els vuit primers classificats, l’equip guanyador –el Nou Montecarlo- també va rebre 650 € i diversos obsequis, mentre que el sotscampió –el Crowley’s Irish Pub- va rebre 220 € i diversos obsequis. El tercer classificat va ser l’Hostal Miranda i el quart, el Royal Tennis, que també van rebre un pernil i diversos obsequis a banda del trofeu.


L'equip del "Crowley's Irish Pub", segon classificat
Les quatre següents posicions a la classificació del II Torneig de Futbol Platja van ser pels següents equips: Blanes.Com va obtenir la cinquena plaça, Bar Open la sisena, Etern Cadet la setena i el Càmping Bellaterra la vuitena. Tots ells, com dèiem, van rebre un trofeu que acreditava la seva destacada posició.


Òscar Serrano, millor i màxim golejador
D’altra banda, també es van lliurar plaques i trofeus a nivell individual. Així, se’n va lliurar a Òscar Serrano -que havia estat jugador de diversos equips de primera divisió de futbol-, escollit com el millor i màxim golejador del torneig; Llorenç Gelpí va ser guardonat com a millor porter; Eduard Ibáñez va guanyar la competició de faltes i Pau Martínez –que actualment juga amb l’equip de cadets del FC Barcelona- la de xilenes. Per últim, el veterà jugador de 54 anys, Ramon Gelpí, va ser distingit pel seu fair play.


Pau Martínez, guanyador concurs de xilenesEduard Ibáñez, guanyador concurs de faltesLlorenç Gelpí, millor porterRamon Gelpí, distingit pel seu "Fair Play"3er Classificat: Hostal Miranda5è Classificat: Blanes.Com6è Classificat: Bar Open7è Classificat: Etern Cadet8è Classificat: Càmping BellaterraData de realització: 07/20/2015 | Data de la darrera actualització: 07/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300