Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes fa una col·lecta per lluitar contra el càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/06/2015 04:47:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogoBlanes fa una col·lecta per lluitar contra el càncer

El cap de setmana del 8 i 9 d’agost hi haurà diverses taules distribuïdes arreu de la vila, així com desenes de voluntaris i voluntàries amb la característica guardiola de l’AECC

La junta local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) ha organitzat pel proper cap de setmana del 8 i 9 d’agost la postulació anual que tradicionalment se sol fer coincidint amb el mes estiuenc. Aquest 2015 l’edició es presenta sota el lema No t’imagines tot el que un euro posa en marxa, convidant a tots els ciutadans i ciutadanes que participin en la col·lecta.

Taules de Postulació distribuïdes arreu de la vila

Durant tota el cap de setmana, tothom qui vulgui contribuir en la recollida de fons econòmics per a la investigació del càncer tindrà l’oportunitat de fer-ho gràcies a la tasca desinteressada de desenes de voluntaris i voluntàries que estaran distribuïts dissabte i diumenge, arreu del municipi, demanant aportacions als vianants. Molts d’ells estaran a peu de carrer, recorrent-los amb les característiques guardioles de l’AECC, mentre que d’altres atendran les taules que s’instal·laran en diferents indrets.


Col·lecta contra el càncer 2014
Dissabte al matí, de 9 a 14 h, les taules recaptatòries estaran situades a l’Avinguda dels Pavos, a l’alçada de la Farmàcia Cots; a la Plaça d’Espanya; i al barri de La Plantera, a l’Avinguda Catalunya on hi haurà instal·lat el mercat ambulant de teixits i altres productes. L’endemà diumenge, la col·lecta es seguirà fent a través de sengles taules que funcionaran en dos horaris de matí i tarda.

Al matí, de 9 a 14 h, hi haurà taules situades al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes; al Carrer Raval, a la cruïlla amb el Carrer Muralla; i a la Plaça Mare de Déu del Vilar del barri dels Pins, davant l’Església Sagrada Família. Per la seva banda a la tarda, de 18 a 22 h, n’hi haurà de nou al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament; al Passeig Pau Casals; i al Passeig Cortils i Vieta, a tocar amb la cruïlla amb el Carrer Muralla.


Voluntaris i voluntàries per col·laborar en la recapta

Perquè les dues jornades del cap de setmana puguin ser tot un èxit, la junta local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) ha fet una crida en especial perquè s’ajudi a fer la recollida de fons econòmics. Es demana que els voluntaris i voluntàries esmercin el temps que puguin i vulguin oferir duent la guardiola per recollir les col·laboracions dels vianants.

Aquells ciutadans i ciutadanes, veïns de Blanes o estiuejants que vulguin col·laborar en qualsevol de les dues jornades, o en totes dues, tan sols cal que s’adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s’inscriguin com a voluntari /-a presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure propi per ajudar en la lluita contra el càncer.


Des de l’entitat s’ha recordat que l’ajuda que es pugui donar significa donar esperança als qui pateixen càncer, i en aquest sentit remarca que es tracta de l’entitat privada espanyola que més diners destina a investigar la malaltia. Ho fa a través de 160 projectes d’investigació que s’estan desenvolupant en 46 centres. La seva tasca contribueix a augmentar el nivell de supervivència de diferents tipus de càncer.

Data de realització: 08/06/2015 | Data de la darrera actualització: 08/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300