Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El primer títol de la temporada d’Handbol, en joc a Blanes el 28 d’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/18/2015 12:36:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

HANDBOL FEDERACIOEl primer títol de la temporada d’Handbol, en joc a Blanes el 28 d’agost

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà el darrer divendres d’aquest mes les Finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol en les categories Femenina i Masculina

Una vegada més, la Ciutat Esportiva Blanes està preparada per allotjar un nou esdeveniment de ressò nacional que, en aquest cas, marcarà la consecució del primer títol destacat de la temporada d’Handbol a Catalunya. Això és perquè el divendres 28 d’agost la vila de la Costa Brava acollirà les Finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Femenina i Masculina.

La competició està organitzada per l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana d’Handbol (FCH), i compta amb el suport i col·laboració tant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat com de la Diputació de Girona. La disputa dels dos encontres a la ciutat selvatana el darrer divendres del mes d’agost donarà el tret de sortida de manera oficial a la temporada d’Handbol 2015-2016 a Catalunya.


Final Supercopa Catalunya d'Handbol Masculí 2014
D’aquesta manera, Blanes tornarà a ser el centre neuràlgic de l’handbol català, després que el passat mes de juny ja va allotjar la jornada de Finals de les Copes Catalanes. Els dos partits de la final es jugaran a les 18’15 h, quan tindrà lloc en la modalitat femenina, i a les 21 h, quan es farà la final masculina. Tots dos partits seran retransmesos en directe per Esport 3, de Televisió de Catalunya.

Finalistes Masculins de la Supercopa encara per definir

La Final Femenina prevista perquè es jugui a un quart de set de la tarda ja està definida, i enfrontarà al KH-7 BM Granollers amb el CH Amposta. Les vallesanes disputaran la final com a únic representant català a la Divisió d’Honor Femenina, mentre que les de la capital del Montsià jugaran la Supercopa després de proclamar-se campiones precisament a la Ciutat Esportiva Blanes de la Copa Sènior Femenina Gonzalo Usero.

En canvi, per conèixer els finalistes masculins haurem d’esperar encara que es disputi la segona de les semifinals. El passat cap de setmana es va jugar la primera semifinal, on es va classificar l’equip del Fraikin BM Granollers, que va derrotar per 25 a 42 l’equip del Bordils. La segona semifinal es disputarà el proper divendres 21 d’agost i enfrontarà l’Handbol Sant Cugat amb el FC Barcelona Lassa.

Un cop s’hagin conegut els noms dels dos finalistes, el divendres 28 d’agost Blanes viurà una gran jornada d’handbol amb la participació dels millors equips catalans d’ambdues categories que, de ben segur, faran gaudir d’un gran espectacle al públic que assisteixi a la Ciutat Esportiva Blanes. La Supercopa de Catalunya substitueix des de fa tres temporades l’antiga Lliga dels Pirineus.Data de realització: 08/18/2015 | Data de la darrera actualització: 08/18/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300