Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana el III Torneig de Futbol Platja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2016 10:49:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes acull aquest cap de setmana el III Torneig de Futbol Platja

Un total de 20 equips amb més de 300 esportistes participaran en la competició que es disputarà a la platja central i que culminarà diumenge amb la final que es jugarà a les 19 h

Quan arriba l’estiu un dels millors indrets de Blanes on anar a combatre la calor, passar l’estona o trobar-se amb els amics sol ser la platja, que ofereix un munt de possibilitats. Aquest cap de setmana del 16 i 17 de juliol, però, hi haurà un atractiu afegit a través del III Torneig de Futbol Platja, que cada any atreu una major quantitat de participants i espectadors.


II Torneig Futbol Platja 2015
Es tracta d’un esdeveniment que cada any ha generat major expectació i que ha acabat portant al voltant del terreny de joc, sobre la sorra, i sobretot al passeig de mar des d’on es pot seguir amb comoditat, una gran quantitat de públic que s’encomana del bon ambient que ha presidit sempre el torneig. En aquest sentit, l’any passat es calcula que més de 3.000 espectadors s’hi van acostar per veure de prop l’evolució de la competició.

Lligueta classificatòria dissabte, i gran final diumenge

Organitzat per Club Futbol Atlètic amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona, la competició s’allotjarà a la platja central de la vila –a l’alçada del Monument a la Sardana- durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, a partir de les 9 del matí i fins a quarts de 10 de la nit. El torneig s’enceta amb una fase inicial de lligueta que es jugarà dissabte.


Un cop superats els primers enfrontaments, es classificaran 16 equips. L’endemà diumenge, es disputarà la fase final on els que hi hagin accedit lluitaran per arribar a la gran final que es jugarà l’endemà diumenge a partir de les 7 de la tarda. Serà llavors quan es dirimirà el campió e la competició, que obtindrà el seu respectiu trofeu, així com 650 € de premi i obsequis; mentre que el sots-campió té com a premi un trofeu, 220 € i obsequis.


Equip guanyador 2015, "Nou Montecarlo", rebent trofeu i obsequis
Val a dir que l’any passat es va proclamar vencedor l’equip del Nou Montecarlo, que va derrotar al Crowley’s Irish Pub per 5 gols a 4. Enguany participen en la competició un total de 20 equips amb més de 300 esportistes. Majoritàriament provenen de Blanes, però també n’hi ha de Tordera, Malgrat, Palafolls, Vidreres, Hostalric i Barcelona, entre d’altres localitats.


El vespre d’avui dijous tindrà lloc el sorteig per establir els enfrontaments que hauran de fer els diferents equips inscrits de cara a la competició que començarà dissabte al matí. Com en les dues anteriors edicions, també hi haurà premis a través dels concursos de xilenes i faltes, millor jugador/a, màxim golejador, millor porter, etc. Un altre al·licient amb què comptarà de nou el III Torneig de Futbol Platja de Blanes serà la zona d’ombra que hi ha a la zona de platja delimitada, la música d’ambient per fer-lo encara més atractiu, així com un servei de bar per ajudar a passar les estones en què el sol brilla amb més intensitat.Data de realització: 07/14/2016 | Data de la darrera actualització: 07/14/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300