Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes enceta amb èxit la nova etapa amb la festa de la Nit de l’Esport


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2016 12:15:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Ciutat Esportiva Blanes enceta amb èxit la nova etapa amb la festa de la Nit de l’Esport

Més de 700 persones van participar dissabte en l’entrega de premis a 50 esportistes i equips blanencs, en una festa que ha estat el precedent per allotjar esdeveniments no esportius

Aquest cap de setmana Blanes ha recuperat una tradició que feia 10 anys que s’havia deixat de fer, i que ha comptat amb un èxit de convocatòria excepcional. Més de 700 persones van participar el vespre del passat dissabte en la primera edició de la recuperada Nit de l’Esport, que aquesta vegada s’ha tornat a fer amb la intenció que perduri en el temps, amb motiu del cinquè aniversari de la posada en marxa de la Ciutat Esportiva Blanes (CEB).


Fotografia de grup de tots els guardonats - Fotografies: Aitor Roger
Justament per aquest motiu, els trofeus que es van lliurar feien referència a aquests primers cinc anys que ja ha complert l’equipament esportiu, on han competit equips i seleccions nacionals, estatals i internacionals. Durant la vetllada es van lliurar guardons a una cinquantena d’esportistes en dues categories: individual i per equips. L’objectiu era reconèixer la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportistes blanenques, a l’hora que es gaudia d’una estona entretinguda i festiva.

L’acte el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i del regidor i conseller d’Esports a l’Ajuntament de Blanes i al Consell Comarcal de la Selva, Joel Comas. També van participar-hi el diputat d’Esports a la Diputació de Girona, Carles Salgàs, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.
Nit de l'Esport 2016
Per posar encara més l’accent en els cinc anys d’història que ha complert la instal·lació, també es va convidar de manera especial perquè assistissin a l’esdeveniment, tots els alcaldes i regidors d’Esports que han format part de la història de la CEB. Igualment, tenint en compte l’important pes específic que ha exercit la Ciutat Esportiva Blanes en les poblacions de la seva àrea d’influència, es va invitar a venir als tècnics i regidors de Lloret, Tossa, Malgrat, Palafolls i Tordera, així com als tècnics d’Esports del Consell Comarcal.


La presentació de l’acte va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció, el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot, que es va encarregar d’anar desvetllant els guardonats i guardonades de la Nit de l’Esport. Coincidint amb la celebració, Rafel Bagot també va atendre els lectors del primer llibre que ha escrit: Corre, Vola, Viu!, amb una signatura de llibres.

Promoció de la Ciutat Esportiva per allotjar esdeveniments no esportius

Quan es va dissenyar la Ciutat Esportiva Blanes, ja es va preveure que un equipament tan singular com aquest havia d’estar preparat per poder allotjar no tan sols esdeveniments esportius com ha estat fins ara, sinó que també havia d’estar capacitat per activitats com ara concerts, congressos, fires, etc. Des que es va posar en marxa fa cinc anys, la CEB encara no havia allotjat cap esdeveniment festiu com un concert.


Festa de la Nit de l'Esport 2016
Per això, coincidint amb la Nit de l’Esport d’aquest passat dissabte, es va decidir que la segona part de la festa serviria per inaugurar una nova etapa de l’equipament, en què la intenció és promocionar la Ciutat Esportiva per altres tipus d’esdeveniments no esportius. Després del lliurament de premis, amb una posada en escena espectacular, es va donar pas a una segona part on l’element central va ser un concert a càrrec del grup Retrovisión, especialitzat en versions de coneguts temes dels anys 80 i 90.


El grup "Retrovisión", durant l'actuació
Durant més d’una hora, els qui havien estat protagonistes de la primera part de la Nit de l’Esport van passar una estona més que entretinguda movent-se al so d’inoblidables temes, en una animada vetllada. La música en viu va anar acompanyada d’un piscolabis i begudes per a tots els assistents, per arrodonir encara més el to festiu i el bon ambient que va presidir la celebració.

L’Àrea d’Esports, conjuntament amb l’Àrea de Promoció de la Ciutat, treballaran plegades per promoure la Ciutat Esportiva Blanes perquè allotgi esdeveniments de caràcter no esportiu, a l’hora que es continua apostant perquè federacions i clubs d’arreu segueixin triant-la per a les seves competicions. Així ho va avançar en el seu parlament de benvinguda el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes.


Joel Comas va explicar: “Amb l’organització de la ‘Nit de l’Esport’ encetem una nova etapa a la Ciutat Esportiva Blanes. A partir d’ara la nostra intenció és potenciar aquest vessant. L’èxit d’aquesta primera experiència ens anima a pensar que ha arribat l’hora de treure profit a aquesta magnífica instal·lació per d’altres esdeveniments que ens ajudin a seguir consolidant-la com un referent”. En aquest sentit també va remarcar que, després d’aquesta primera prova, caldrà veure quin ha de ser el següent pas.

https://youtu.be/H6YvRF4oqF4

CLUB/ENTITATPREMIATS /-DES
A.D. CA LA GUIDOFrancisco Casas Estrada
A.D. CA LA GUIDOJuvenil A
ASS. PESCA ESPORTIVA NTRA. SRA. del VILARSaul Tobajas
CLUB BÀSQUET BLANESMontse Rúbio Soms
CLUB BÀSQUET BLANESSenior Masculí
CLUB BILLAR BLANESCarlos Potenciano Ortega
CLUB BILLAR BLANES50è aniversari Club Billar
CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT 83Alessandro Giustiniani Gassó
CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT 83Benjamí
CD BLANESDemba Drammeh
CD BLANESAleví C
CENTRE EXCURSIONISTA BLANESJose García Sola
HALTEROFILIAAinhoa Méndez
CLUB PATI BLANES ATLÈTIC Marc Fluvià Simón
CLUB PATI BLANES ATLÈTIC Equip Benjamí
CLUB TENNIS I PADEL BLANESJoaquim Albano Gil
CLUB TENNIS NYLSTARJose Juarez Campos
CLUB TENNIS NYLSTAREquip Femení
CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNASTICA RITMICALaura Lozano Marcó
CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNASTICA RITMICAConjunt Cadet
CLUB TRIATLÓ BLANESSalvador Balagué Vilabella
CLUB VELA BLANESEscola Vela
CLUB VOLEI BLANESJordi Mor Navarro
CLUB VOLEI BLANESSènior Femení
CLUB ESPORTIU EL VILARXavier Oms
CLUB ESPORTIU EL VILARTripleta de Petanca
GRUP FONDISTES BLANESBuba Sabaly
CLUB JUDO BLANESJuan Luna Berrocal
CLUB ESPORTIU JUDOBÀSIC COSTA BRAVADavid Viladomiu Mates
CLUB KARATE-DO BLANESElisabeth Gonzàlez Torremocha
PATINATGE ARTÍSTIC BLANES. FUNDACIO PRIVADAFiona Puig Vega
PATINATGE ARTÍSTIC BLANES. FUNDACIO PRIVADAGrup Xou Juvenil
BLANES PING PONG BLANES TENNIS TAULAUdo Baumann
F.C. RACING BLANENCGerardo
CLUB RITMICA BLANES VITRYMar Remon Lara
CLUB RITMICA BLANES VITRYGimnastes Nivell Estatal
TAEKWONDO JULSOscar Pavón Giménez
CLUB TWIRLING BLANESEquip Senior
CLUB TWIRLING COSTA BRAVANuria Parreño Morillo
CLUB TWIRLING COSTA BRAVAEquip Junior
PENYA BLANC I BLAVAXavier Àlvarez
Esportistes Elit Competicions Alt NivellFrancesc Zurita
Esportistes Elit Competicions Alt NivellXavi Marina
Esportistes Elit Competicions Alt NivellMarina Bassols
Esportistes Elit Competicions Alt NivellMichael Parra
Esportistes Elit Competicions Alt NivellCarlos Ordóñez
RECONEIXEMENTS ESPECIALS
EXTRA-ESPORTIUS
Rafel Bagot (presentador)
Gisela Bayé (Cap Tècnic de l’Àrea d’Esports Ajuntament)

Data de realització: 07/18/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300