Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Torneig de Futbol Platja torna a superar els 3.000 espectadors i proclama campió l’equip Crowley’s de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2016 01:45:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl Torneig de Futbol Platja torna a superar els 3.000 espectadors i proclama campió l’equip Crowley’s de Blanes

Durant tot el cap de setmana la platja del centre de Blanes va allotjar la competició esportiva, on van participar 18 equips de diferents poblacions barcelonines i gironines

La platja del centre de Blanes ha allotjat aquest cap de setmana un dels esdeveniments que en cada edició que passa congrega una major quantitat de públic, atret per l’espectacularitat que poden arribar a tenir les jugades dels esportistes sobre la sorra. Es tracta del Torneig de Futbol Platja que ha organitzat per tercer any consecutiu el Club Futbol Atlètic amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, l’Ajuntament de Blanes, la Diputació de Girona i diverses empreses i establiments del municipi gironí.


III Torneig Futbol Platja - Final entre el Crowley's i el Lacade
Aquest 2016 la competició ha atret encara més espectadors que en l’anterior edició del 2015, de manera que sumant els dos dies en què s’ha estat disputant –dissabte i diumenge-, l’organització calcula que s’han superat els més de 3.000 espectadors que van haver en la segona edició. El moment més concorregut, lògicament, va ser el vespre d’aquest passat diumenge, quan s’havia de decidir quin dels dos equips finalistes alçaria la copa de campió.

L’equip del Crowley’s de Blanes, campió del III Torneig de Futbol Platja

La final la van disputar els equips del Crowley’s Irish Pub (de Blanes) i Lacade (format per un combinat de jugadors d’Hostalric i Breda), proclamant-se finalment campions els primers, després d’un emocionant partit que va acabar amb un empat. Per això, es va haver de dirimir el campió en una tanda de penals a tres tirs cadascun dels dos equips.


Equip campió, Crowley's Irish Pub, de Blanes
Val a dir que el Crowley’s Irish Pub ha aconseguit d’aquesta manera un objectiu que perseguia des de fa tres anys, ja que en les dues anteriors edicions del 2014 i 2015 va arribar al a final, quedant-se en totes dues ocasions a les portes d’aconseguir la primera plaça. En total, han participat en el campionat 18 equips, majoritàriament procedents de Blanes, Lloret, Barcelona, Sabadell, Hostalric, Tordera, etc. Dissabte passat es van jugar els partits de la fase inicial de lligueta, mentre que ahir diumenge es va disputar la fase final que va culminar amb l’emocionant enfrontament emplaçat per a les set del vespre.


L'Speaker del torneig, Dani Adame
A banda dels dos camps de futbol que es van habilitar sobre la sorra, tant els participants com el públic assistent han pogut gaudir d’una zona d’ombra, música ambient i una barra de bar on reposar forces o apagar la calor. També cal destacar la narració dels partits que va fer l’speaker del torneig, Dani Adame, que va contribuir a que les vetllades fossin sempre més entretingudes i divertides.


Tot just acabada de disputar la final, va tenir lloc el lliurament de premis als vuit primers classificats, així com a diferents modalitats que, una vegada més, també s’han inclòs al torneig. L’entrega de guardons i obsequis la van encapçalar el president del Club Atlètic Blanes, Ivan Alaminos, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, Albert Sanz, així com per representants d’alguna de les empreses i establiments que han donat suport a la competició.

Classificació, premis i guardons especials

Després dels dos primers equips campió i sots-campió, la classificació del III Torneig de Futbol Platja de Blanes pel que fa a les vuit primeres posicions, l’han ocupat els següents equips: 3er JyC Alublanes; 4rt Nou Montecarlo (l’equip que l’any passat es va proclamar campió); 5è Pub Victoria; 6è Hostal Miranda; 7è Etern Cadet; i 8è Càmping Bellaterra.


Equip sots-campió, Lacade
Pel que fa als guardons individuals i especials, el premi del concurs de xilenes el va guanyar Ángel Fernández, de l’equip que va resultar ser el sots-campió, el Lacade. El millor jugador en el concurs de llançament de faltes va ser Óscar Castellanos, que no formava part de cap equip participant. Respecte els guardons que es van decidir al llarg del campionat, el del màxim golejador va ser per Albert Castillejos (de l’equip Crowley’s), ja que va marcar un total de 13 gols.


Premi Millor Jugador, Xavi Amorín, del JyC Alublanes
Per la seva banda, el premi al millor porter, qui va aturar més pilotes que podrien haver acabat en gol, va ser pel jugador Aliou, de l’equip de Lacade. El premi al millor jugador del III Torneig de Futbol Platja ha estat per Xavi Amorín, de l’equip del JyC Alublanes; i finalment el guardó per a l’equip que ha tingut un millor fairplay amb la resta d’equips ha est el Esbuscaeskerra, de Tordera.Data de realització: 07/18/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300