blanes.catESPORTS

Campanya d'Identitat: Valors esportius


El Departament d’Esports treballa, des de fa tres anys, la Campanya d'Identitat, on el principal objectiu és aconseguir que l’esport sigui senya d’identitat de la població, entenent l'esport com un vehicle idoni per a fomentar valors.

Per assolir-ho, s'ha realitzat un pla d’accions de micro-campanyes que donen visibilitat a un eix comú: Blanes, ciutat esportiva, conscienciant al públic objectiu (ciutadans) de la importància dels valors associats a la pràctica esportiva.

En ànim d'aconseguir que Blanes sigui i es reconegui com a una veritable CIUTAT ESPORTIVA, es va aprofitar la Festa de la Nit de l'Esport 2023 (10 juny) per desvetllar els valors més votats pels clubs esportius, perquè els esportistes blanencs sentin, transmetin i ens representin.

Ara, fem difusió dels quatre valors, escollits pel teixit esportiu i que seran pilars de l'esport blanenc.

Aquí el material visual, visible a les instal·lacions esportives municipals i als diferents suports de difusió de la Vila:


CARTELLBANDEROLES
Participa en la difusió de la campanya!
Descarrega els cartells

Per tal compartir la importància dels valors, sorgeix la necessitat de crear un esdeveniment de presentació que impliqui al màxim d'estaments possibles de la societat local.

Dins el marc del calendari, que organitza el Departament d'Acció social en motiu del 8M, es projectarà al Teatre de Blanes la pel·lícula documental "Hijas de Cynisca", sobre la desIgualtat de gènere en l'esport, que dona veu a dones que són grans referents esportius i que expliquen la seva història. S'entén la pel·lícula com a una eina idònia, vehicle de conscienciació, sensibilització, reivindicació i educació amb un argument comú: els valors. L'escenari ideal per la presentació dels valors esportius que representen la nostra població és la projecció a Blanes durant els actes en motiu del 8M.

Aquí el cartell:Foto del col·loqui:


Per donar suport al 8M, les entitats esportives es concentren davant de la Ciutat Esportiva Blanes per generar imatges i vídeos que es difonguin a través de les xarxes socials:
Noticies relacionades:
2024-03 -04 Blanes reivindica la igualtat en el món de l’esport amb motiu del 8-M amb la projecció del documental ‘Hijas de Cynisca’ al Teatre de Blanes
2024-03-07 Les entitats esportives blanenques donen suport al 8M amb una concentració a la Ciutat Esportiva
2024-03-09 Blanes reivindica l’eradicació de les desigualtats de gènere a l’esport per concloure el Dia Internacional de les Dones


Amb aquesta acció esperem crear xarxa de difusió a tota la societat blanenca!

Ara bé, cal saber que l'origen d'aquesta iniciativa és la primera fase de la Campanya d'Identitat, on es va transmetre la importància dels valors en l'esport. Es va escenificar en imatges, diferents situacions que solen afectar el món de l'esport i els protagonistes van ser esportistes locals, els millors prescriptors:


Per a més informació:

Departament d'Esports
T. 972 35 23 22
esports@blanes.cat
www.blanes.cat/esports


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/14/2024