Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Alemanya estableixen lligams de col·laboració.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/08/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes i Alemanya estableixen lligams de col·laboració.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va mantenir el passat dimarts 7 de febrer una reunió de treball amb representants del Consolat de la República Federal d’Alemanya. Més concretament, amb el cònsol, Arnulf Braun, i el cònsol general adjunt, Thietmar Bachmann.

La trobada s’emmarcava dins l’objectiu que s’ha fixat l’Ajuntament d’establir lligams de col·laboració amb institucions i empreses, ja siguin catalanes, de l’Estat espanyol o de l’estranger.Després de la reunió, que es va fer al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes, l’alcalde va fer una valoració positiva del seu resultat, sobretot per les oportunitats de futur que poden acabar fent-se realitat:“Hem de tenir en compte que als consolats s’hi adrecen moltes indústries i empreses a la recerca d’oportunitats per establir-se. Per tant, els he deixat clara la voluntat d’escoltar-los, d’atendre’ls i, si és possible, que arribin a bon port aquelles propostes que ens facin arribar”.

En el mateix sentit, Josep Marigó va explicar que entén que cal aprofitar les ocasions que puguin anar sorgint per ajudar a millorar l’actual situació al municipi. En aquest cas concret, l’avinentesa va venir propiciada de la mà d’un ciutadà de Blanes, Jordi Juanola, qui té molt bones relacions amb el Consolat d’Alemanya, i que ha actuat com a mitjancer.

Per aquest motiu, l’alcalde va aprofitar també la ocasió per adreçar-se a tots els ciutadans de Blanes que puguin tenir algun tipus de contacte en aquest mateix sentit, convidant-los a que facin arribar les seves propostes a l’Alcaldia, i així “Treballar tots per remuntar la situació actual i fer que la nostra vila tingui més oportunitats de futur”.

Després d’aquesta primera trobada, els assistents han quedat emplaçats per una propera reunió que es farà d’aquí a uns mesos. Serà llavors quan la delegació del Consolat alemany farà una visita més intensiva al municipi, aturant-se en especial a la Ciutat Esportiva, per la versatilitat d’acollir activitats que té aquest equipament.


Data de realització: 02/08/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300