Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, Lloret i Tossa presenten el Carnaval de la Costa Brava Sud.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/14/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, Lloret i Tossa presenten el Carnaval de la Costa Brava Sud.

La iniciativa té com a principal objectiu reforçar i donar encara més valor als carnavals dels tres municipis, que ja per sí sols tenen un gran atractiu.

L’Ajuntament de Blanes ha unit esforços enguany amb els consistoris de Lloret i Tossa per organitzar conjuntament el “Carnaval de la Costa Brava Sud”. La presentació d’aquesta acció conjunta es va fer aquest passat dijous al migdia a l’Ajuntament de Lloret, a càrrec dels regidors de festes dels respectius consistoris.Des dels municipis es considera que aquesta celebració és la millor manera per donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que ofereixen les 3 viles, que acullen prop d’un milió i mig de visitants a l’any.

El Carnaval de la Costa Brava Sud ha unit les celebracions de les 3 viles sota una mateixa línia gràfica i una promoció conjunta.

Això, tal i com explica la regidora de Cultura i Festes de Blanes, Lara Torres, no tan sols ha significat per a l’ajuntament una reducció de costos, sinó que també implica promocionar el municipi a nivell del territori català: “La idea és promocionar Blanes de la millor manera possible i amb el menor cost. Aquest any, per primer cop, es farà una difusió del Carnestoltes a diferents mitjans on fins ara no ho havíem fet, a nivell de Catalunya”.

El pressupost del Carnaval de Blanes d’aquest 2012 puja a 25.000 euros, mentre que l’any passat va ser de 32.000.

Pel que fa als actes que tindran lloc a Blanes, la principal novetat és el concurs de disfresses a la feina, una acció que s’organitza conjuntament amb l’associació de botiguers de Blanes Centre, i on poden participar tots els establiments del municipi.

Altres ingredients destacats del programa d’actes de Blanes seran l’espectacle infantil que es farà la tarda del dissabte 18 de febrer amb el grup “Vatua l’Olla”, i que començarà a les 5 de la tarda a la plaça dels Dies Feiners.

A dos quarts de 8 es farà l’arribada i cercavila del Rei Carnestoltes, que sortirà des de la plaça Catalunya fins arribar a la plaça dels Dies Feiners, on es farà el pregó d’inici de festes.

L’endemà diumenge 19 de febrer serà quan tindrà lloc l’acte central del Carnaval de Blanes: la rua de carrosses i comparses que, de moment, ja compta amb 29 grups inscrits.

Per últim, els actes es tancaran el dimecres 22 de febrer amb l’enterrament de la sardina que inclourà l’actuació del grup “La Suegra de los Mancebo”.
Data de realització: 02/14/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300