Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de Participació al Punt Informatiu de Recollida Selectiva d’Escombraries.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de Participació al Punt Informatiu de Recollida Selectiva d’Escombraries.

Al llarg del matí es van vendre prop de 1.300 paquets de bosses compostables i es va repartir informació i material a tots aquells ciutadans que ho van demanar.

El Punt Informatiu va estar funcionant durant el matí d’aquest passat dissabte, coincidint amb el mercat de les pageses que durant l’hivern s’instal.la també al passeig de mar.

A banda de repartir informació sobre el servei, al llarg del matí es van vendre un total de 1.266 paquets de bosses compostables; es van repartir 75 cubells (del nou model reixat) i d’altres 80 cubells tancats d’orgànica per a tots aquells ciutadans que encara no en tenien als seus domicilis.

Igualment, també es van repartir un centenar de calendaris de la recollida porta a porta, així com alguns imants i tríptics informatius a tothom que s’adreçava al punt per tenir informació de la recollida selectiva.

Actualment la recollida porta a porta es fa al centre de la vila, així com en alguns carrers de difícil accés del barri de Mas Enlaire.

Segons el nou calendari, que es va posar en marxa coincidint amb l’1 de gener, la recollida porta a porta de la orgànica es fa els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes. Per la seva banda, la recollida porta a porta de la resta (l’escombraria de rebuig) es fa els altres dies de la setmana, és a dir: dimarts, dijous i diumenges.

Això és pel que fa a l’horari durant l’hivern, coincidint amb la Temporada Baixa. Des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, així com durant la Setmana Santa (Temporada Alta) la recollida porta a porta tornarà a fer-se diàriament.

Precisament de cara a la setmana santa (principis d’abril) està previst que es posi en marxa un altre Punt Informatiu per continuar amb la campanya divulgativa entre els ciutadans de Blanes i aquells que tenen una segona residència.

L’Ajuntament de Blanes efectua aquest servei a través de Nora, empresa municipal de recollida de residus i neteja viària.


Fotografia del Punt Informatiu que va funcionar el passat dissabte, 11 de febrer, al Passeig de Mar.
Data de realització: 02/15/2012 | Data de la darrera actualització: 02/22/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300