Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Patinatge Artístic Blanes Fundació aconsegueix el bitllet pel Campionat d’Espanya.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Patinatge Artístic Blanes Fundació aconsegueix el bitllet pel Campionat d’Espanya.

L’equip blanenc s’ha proclamat Campió de Catalunya en grups petits al Campionat de Patinatge Artístic Grups Xou que es va acollir el passat cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

  L’equip blanenc va tornar a triomfar amb la seva coreografia titulada “La Màgia d’Irúa”, que ja li va significar guanyar la primera plaça al Campionat Territorial de Girona celebrat el passat gener a Fontajau.


Ara, el Patinatge Artístic Blanes Fundació que entrena Aurora Navarro s’ha proclamat Campió de Catalunya a la competició de Patinatge Artístic de Grups Xou que es va disputar a Vilanova i la Geltrú el passat cap de setmana.

  La propera cita que espera a les blanenques serà doncs el Campionat d’Espanya, que es farà a Alcobendas (Madrid) els dies 9 i 10 de març.

  Des que el PA Blanes Fundació va començar a competir a la nova modalitat de grups xou ha dibuixat una corba ascendent que ha consolidat l’equip blanenc entre els millors.

  I és que el títol de Campió d’Espanya ja l’ha aconseguit les dues darreres temporades amb les coreografies titulades “Crystal Dolls” i “Avui Volaré”. Per tant, les possibilitats que tornin a revalidar la primera posició al Campionat d’Espanya el març vinent són força elevades.

  Després d’aquesta competició, la següent cita emplaçarà el PA Blanes Fundació precisament a casa seva, ja que el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic en la modalitat de grups xou es disputarà a la Ciutat Esportiva de Blanes els dies 26, 27 i 28 d’abril.

  Per la seva banda, el Campionat del Món serà aquest any a Nova Zelanda, de l’1 al 13 d’octubre. El PA Blanes Fundació tampoc és aliè a aquesta competició, ja que l’any 2010 va enfilar-se al podi dels millors al Mundial.
Data de realització: 02/15/2012 | Data de la darrera actualització: 02/22/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300