Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva de Blanes acollirà les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de BlanesLa Ciutat Esportiva de Blanes acollirà les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris.

Els Campionats aplegaran a la Ciutat estudiants de les 12 universitats catalanes, tant públiques com privades, que competiran en les disciplines masculines i femenines de futbol, bàsquet, futbol sala, hoquei, handbol i voleibol.

La Ciutat Esportiva de Blanes ha estat triada enguany per acollir les finals dels Campionats de Catalunya Universitari, que tindrà lloc el 29 de febrer, després que en la seva edició anterior la competició es va allotjar a Balaguer. Les finals de bàsquet, futbol sala, hoquei, handbol i voleibol es disputaran a la Ciutat Esportiva, mentre que les de futbol s’allotjaran al camp municipal de Can Borell.


Foto: Marc Lluch
Fotografia: Marc Llach

L’organització d’aquests campionats és rotatòria entre les dotze universitats catalanes que integren l’Esport Català Universitari (ECU). Enguany els campionats s’estan coordinats per la Universitat Pompeu Fabra, prenent el relleu a la Universitat de Lleida.

Des de l’Ajuntament de Blanes s’ha valorat molt positivament que els organitzadors d’una competició amb aquesta projecció hagin triat la Ciutat Esportiva del municip. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Xavier Marcos, ha destacat: “Estem treballant a fons per aconseguir que la Ciutat Esportiva de Blanes es consolidi dins del circuit esportiu i sigui un referent de qualitat. No tan sols per acollir esdeveniments d’aquest abast, sinó també com a promoció del municipi, perquè els participants tornin a la nostra vila per gaudir dels seus atractius”.

Els Campionats de Catalunya Universitaris tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre els membres (estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis) de les comunitats de les diferents universitats catalanes mitjançant competicions esportives. També promouen els valors i l’esperit esportiu dels seus participants, i la implicació de les diferents entitats i organismes relacionats amb l’esport universitari.

Les universitats que seran representades a les proves que s’acolliran a la Ciutat Esportiva de Blanes són: Universitat Abat Oliva (UAO), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat de Vic.

L’any passat la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris van comptar amb la participació de prop de 400 esportistes, incloent-hi entrenadors i delegats.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/22/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300