Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Signatura conveni Aspronis i Club de Vela.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/17/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Signatura conveni Aspronis i Club de Vela.

El Club de Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar renoven el conveni de col.laboració.

Les dues entitats han renovat formalment per segon any consecutiu el conveni de col.laboració per continuar amb les activitats de vela accessible que organitzen conjuntament.

L’acte de signatura –que es va acollir aquest passat dijous al Club de Vela Blanes- va tenir com autèntics protagonistes els nois i noies del Club Esportiu El Vilar, de la Fundació Aspronis, que entrenen regularment amb vela adaptada.

La renovació del conveni la van encapçalar Amadeu Nualart, president del Club de Vela Blanes, i Xavier Oms, president del Club Esportiu El Vilar.

Si bé el conveni s’ha signat per segona vegada, dos anys abans ja s’havien començat a establir activitats regulars entre les dues entitats, que van decidir l’any passat formalitzar-ho per escrit.

Des del Club Vela Blanes l’experiència es valora de manera molt positiva, tal i com explica Amadeu Nualart: “És una de les millors coses que tenim. En el futur volem seguir fent coses en d’altres àmbits, com per exemple vela per invidents. Però aquesta experiència que tenim amb el Club Esportiu El Vilar és impressionant, per emocionar a qualsevol persona”.

Per la seva banda des del Club Esportiu El Vilar, Xavier Oms, que parla també des de la seva pròpia experiència com a navegant, remarca que l’activitat que es du a terme al Club de Vela Blanes té un valor afegit: “El que conegui el mar ja sap que no és un esport com els altres; els nois i noies estan aprenent a estimar el mar. No parlem de guanyar una competició: parlem de disfrutar amb l’ambient, amb el medi, amb tot”.

Actualment hi ha 7 esportistes del Club Esportiu El Vilar que participen de l’activitat al Club de Vela, que consisteix en 16 sessions formatives tan teòriques com pràctiques, amb sortides a la mar, un cop per setmana.

Per desenvolupar aquesta activitat compten amb 2 monitors especialitzats del Club de Vela i un monitor del Club Esportiu El Vilar.

En total, el Club Esportiu el Vilar compta amb 72 nois i noies que practiquen diferents modalitats esportives adaptades per a persones amb discapacitat intel.lectual i del desenvolupament.Data de realització: 02/17/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300