Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes divulga el resum de la jornada amb els joves "I tu, què proposes?".


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/17/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes divulga el resum de la jornada amb els joves "I tu, què proposes?".

La jornada participativa va aplegar una seixantena de participants amb l’objectiu de recollir quines són les inquietuds i necessitats dels joves del municipi.

La jornada participativa respon a la voluntat de l’Equip de govern de fer polítiques per als joves amb els i les joves, per tal de dissenyar accions que responguin a les necessitats de la realitat juvenil. És per això, que les aportacions de la jornada es recolliran al nou Pla Local de Joventut 2012-2015.

La jornada, que es va presentar sota el títol I tu, què proposes?, va comptar amb la participació d’una seixantena de joves. A través d’una dinàmica de grup, els participants van manifestar les dificultats que trobaven en el seu dia a dia, així com aquells aspectes positius que consideraven oportunitats per transformar la realitat. Posterior a l’anàlisi, es van elaborar fins a 45 propostes que es van portar a votació entre els mateixos participants.

En l’àmbit de l’Educació, els joves van proposar que es cerquin empreses per oferir pràctiques als joves; ampliar l’oferta de Formació Professional adaptada al a realitat de Blanes; potenciar la web del Portal Jove per a informar i coordinar aquesta informació amb els IES i centres educatius i ampliar els horaris de la biblioteca, així com acomodar espais per a utilitzar com a sala d’estudis.

El resum de la jornada es pot consultar a la web www.blanesjove.cat i al facebook del Portal Jove.


15Jornada participativa.pdf

Blanes Jove
Data de realització: 02/17/2012 | Data de la darrera actualització: 02/17/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300