Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sergi Bruguera entrena a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/17/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sergi Bruguera entrena a Blanes.

Sergi Bruguera, entrenador d’excepció de l’equip de tennis del CE El Vilar d’Aspronis.

Ahir dijous set esportistes del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis van viure una jornada molt especial. El tennista català Sergi Bruguera -guanyador de dues edicions consecutives del Gran Slam de Roland Garros els anys 1993 i 1994-, els va dirigir en una sessió formativa a les pistes del Club Tennis Blanes, acompanyat de Pau Castañer.

Sergi Bruguera va assistir a la cita en representació de la Fundació Mapfre, que ha atorgat al Club Tennis Blanes un ajut econòmic per a la creació d’una escola de tennis per a persones amb discapacitat intel.lectual i del desenvolupament.

Aquest ajut és la primera vegada que es concedeix, en conveni amb ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) i té una durada de 3 anys.

En aquest sentit, tant el president del Club Esportiu El Vilar, Xavier Oms, com el president del Club Tennis Blanes, Albano Gil, van coincidir en destacar la importància de l’ajut aconseguit, així com la implicació de tennistes professionals com Sergi Bruguera i Pau Castañer per mantenir la il.lusió per la pràctica esportiva de les persones amb discapacitats.

Per la seva banda, el centre d’atenció de la jornada, Sergi Bruguera, també va lloar l’excel.lent feina dels seus deixebles per un dia, una tasca que, personalment, ja porta fent des de fa 10 anys a diversos indrets del territori català.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, també va fer costat als esportistes del Club Esportiu El Vilar durant el seu entrenament, i va avançar que tornaran a ser els protagonistes properament al Campionat de Catalunya Special Olympics.

La competició –organitzada per la Federació ACELL- es farà en les modalitats de tennis, bàsquet i vela adaptada i tindrà lloc el proper 11 de març a la Ciutat Esportiva, el Club Tennis Blanes i al Club de Vela Blanes.

Igualment, Xavier Marcos va aprofitar per destacar la implicació d’entitats públiques i privades en la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitats.

El Club Tennis Blanes fa anys que recolza i treballa conjuntament amb Aspronis la integració esportiva del col.lectiu. En la sessió d’aquest passat dijous també va participar el Director Tècnic del Club Tennis Blanes, Jordi Sala.
Data de realització: 02/17/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300