Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Alumnes del Departament de Geografia de la UdG trien Blanes per fer el projecte de final de carrera.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

UdGAlumnes del Departament de Geografia de la UdG trien Blanes per fer el projecte de final de carrera.

Aquests darrers dies han mantingut entrevistes i visites sobre el terreny amb agents econòmics, socials i culturals per recopilar la informació que els permeti redactar un Pla Estratègic sobre el futur desenvolupament de Blanes.

Un grup d’alumnes de cinquè curs del Departament de Geografia de la Universitat de Girona estan fent el seu projecte de final de carrera sobre Blanes. L’objectiu és fer un Pla Estratègic sobre el futur desenvolupament del municipi: els seus punts forts i els seus punts febles, així com les possibilitats de projecció que té.


En total són 13 els alumnes que aquests darreres dies s’han traslladat a Blanes per mantenir sobre el terreny diverses entrevistes i visites amb agents econòmics, socials i culturals del municipi.

Els dirigeixen els professors de la Universitat de Girona Rafel Llussa i Margarita Castañer, qui explica que els seus alumnes van decidir decantar-se per Blanes perquè darrerament està creixent molt demogràficament en el context gironí; perquè ha experimentat un creixement urbanístic important; i perquè té moltes potencialitats que val la plena estudiar. En definitiva, segons remarca Margarita Castañer: “Blanes té una realitat dinàmica però complexa a l’hora: per això és tan interessant d’estudiar”.

La visita de tres dies que han fet al municipi es va tancar amb una sessió sobre la història de la vila i una entrevista amb l’alcalde de Blanes, Josep Marigó. L’alcalde es va mostrar satisfet que els estudiants de final de carrera hagin triat Blanes; “Crec que serà interessant veure quina visió tenen aquests joves llicenciats sobre Blanes des de diversos punts de vista per fer una radiografia del present i quines creuen que són les nostres possibilitats de futur”.

Durant la seva estada al municipi, els alumnes s’han entrevistat amb els responsables de la Cooperativa Agrícola de Blanes i establiments d’hostaleria de la zona turística. També han conegut el projecte de destinacions madures en què treballen conjuntament els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa, i han visitat el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, entre d’altres.

El projecte de final de carrera sobre Blanes està previst que vegi la llum de cara al proper mes de setembre.Data de realització: 02/22/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300