Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Blanes ha acollit les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris.

La competició ha aplegat més de 300 esportistes de les 12 universitats catalanes, tant públiques com privades, i s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva i al Camp de Futbol de Can Borell.

La Ciutat Esportiva de Blanes va acollir, dimecres 29, les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris de les competicions per equips. Més concretament en Bàsquet, Futbol Sala, Handbol i Voleibol masculí i femení, així com en Hoquei Patins Mixt. Per la seva banda, el Camp de Futbol de Can Borell va acollir les finals masculines de futbol.

En total, la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris va reunir a Blanes més de 300 esportistes distribuïts en 22 equips provinents de les 12 universitats catalanes, tant públiques com privades.

La responsabilitat d’organitzar els campionats ha recaigut enguany en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (UPF), ja que cada curs s’exerceix de manera rotatòria entre els 12 centres que integren l’ECU, Esport Català Universitari.

La cap d’esports de la UPF, Gemma García, explicava així perquè van decidir triar la Ciutat Esportiva de Blanes per acollir el gruix de competicions de les finals per equips: “Hem valorat poder celebrar les diferents finals en quatre pistes consecutives, per la facilitat que representa i, a més a més, per les facilitats que ens ha donat l’Ajuntament de Blanes quant a infraestructures”. En aquest sentit, respecte la Ciutat Esportiva, la cap d’esports de la UPF també destacava que “És una instal.lació fantàstica, és de les millors que hem vist mai. Ideal per celebrar diferents esports a l’hora, així com per la comoditat en quant a vestidors, accessos, aparcament, etc”.

Des de l’ajuntament de Blanes s’ha valorat molt positivament que els organitzadors d’una competició amb aquesta projecció hagin triat la Ciutat Esportiva del municipi perquè s’allotgessin els gruix de competicions. Així ho explicava el regidor d’Esports, Xavier Marcos: “La valoració és força positiva. Hem de tenir en compte que des de l’Àrea d’Esports s’ha fet un esforç molt gran per dinamitzar la Ciutat Esportiva. Fruït de tot això és poder acollir aquests tipus d’esdeveniments esportius de gran nivell com aquest”.

L’acte de lliurament de premis als campions i sots-campions de les diferents modalitats esportives el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé; la vicerectora d’Estudis de la Universitat Pompeu Fabra, Emma Rodero; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos i la coordinadora del Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària i cap d’esports de la UPF, Gemma García.

Els campionats universitaris de Catalunya tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre els seus membres mitjançant competicions, així com promoure els valors i l’esperit esportiu i aconseguir la implicació de les diferents entitats i organismes relacionats amb l’esport universitari.

Pel que fa a la Ciutat Esportiva, el següent esdeveniment que tornarà a aplegar gran quantitat de participants tindrà lloc el proper diumenge 11 de març, amb el Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana d’Esports ACELL – Special Olympics, amb una previsió de més de 500 esportistes.

Data de realització: 03/01/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300