Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà la capital de l’esport adaptat aquest cap de setmana.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/07/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de BlanesBlanes serà la capital de l’esport adaptat aquest cap de setmana.

Els Campionats de Catalunya ACELL-Special Olympics de Bàsquet, Tennis i Vela aplegaran més de 500 esportistes, i es disputaran a la Ciutat Esportiva, així com al Club de Vela Blanes i al C. Tennis Blanes.

Blanes acollirà aquest diumenge 11 de març els Campionats de Catalunya ACELL-Special Olympics de bàsquet, tennis i vela, competicions que es faran a la Ciutat Esportiva, al Club Tennis Blanes i al Club de Vela Blanes, respectivament.

Aquests esdeveniments esportius són possibles gràcies a la forta implicació de la vila amb el moviment Special Olympics Catalunya i amb la Federació Acell, organitzadora dels campionats.

A la roda de premsa de presentació que es va fer ahir al matí a la Ciutat Esportiva, el regidor d’esports va excusar la presència de l’alcalde i va donar la benvinguda als diferents implicats en la organització i participació. Xavier Marcos va explicar que la celebració d’aquest esdeveniment referma la relació entre el moviment internacional i Blanes per fer de l’esport una eina d’integració social.

Per la seva banda, el vicepresident de la Federació Catalana d’Esports ACELL Special Olympics, Joan Lluís Monteys, va agrair la implicació de l’Ajuntament de Blanes i les entitats esportives que diumenge vinent faran possible que la celebració dels Campionats de Catalunya en bàsquet, tennis i vela siguin un èxit.

De les tres disciplines esportives que s’acolliran a Blanes, la que aplegarà més participants és la de bàsquet, amb 535 jugadors del total de 578 atletes i un centenar llarg d’entrenadors i monitors que aplegaran els campionats. Així ho va explicar el cap del Departament d’Esports d’ACELL, Manel Algeciras, que també va recordar que la competició reunirà 38 clubs d’arreu de Catalunya.

D’entre tots aquests clubs, cal destacar la presència dels representants del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, que competiran a les tres categories. En aquest sentit, a la roda de premsa d’ahir s’hi comptava la presidenta de la Fundació, Ma Dolors Oms, així com el president del CE El Vilar, Xavier Oms.

Igualment, la presentació d’aquest esdeveniment esportiu i social també va comptar amb representants de les entitats que co-organitzen les competicions: el president del Club Tennis Blanes, Joaquin Albano, i el gerent del Club de Vela Blanes, Carles Ramos.

Ciutat Esportiva: XXI Campionat de Catalunya Bàsquet
Club Tennis Blanes: VIII Campionat de Catalunya de Tennis
Club de Vela Blanes: VI Campionat de Catalunya de Vela

Les activitats es duran a terme des de les 10 del matí i fins les 6 de la tarda, i l’assistència és oberta a tothom que vulgui.

Data de realització: 03/07/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300