Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Propera conferència Aula Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/07/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesPropera conferència Aula Blanes.

Socialització preventiva de la violència de gènere en les i els joves, a càrrec de la Dra. Lídia Puigvert (UB-CREA).

El proper dimarts 13 de març a les 20.00 a la sala Roberto Bolaño de la biblioteca de Blanes tindrà lloc la conferència “Socialització preventiva de la violència de gènere en les i els joves“ a càrrec de la sociòloga de la UB i del CREA, la Dra. Lídia Puigvert.

La conferència tindrà com a punt de partida el que recull la llei Orgánica 1/2004,de 28 de diciembre,de Medidas de Protección Integral contra la Violencia de Género. En ella s'inclou en l'article 7. la formació inicial i permanent del professorat (BOE-A-2004-21760) per a prevenir i detectar situacions de violència de gènere.

Les investigacions amb més impacte en la comunitat científica internacional assenyalen com a element clau que el professorat sàpiga analitzar les relacions afectivo-sexuals des del punt de vista de l’atracció i la elecció.

Els treballs de socialització preventiva estudien quines són les interaccions socials que condueixen a vincular atracció i violència i poden concretar-se en patir violència de gènere com les que condueixen a buidar d’atractiu la violència i generen relacions convenients i apassionants. D’aquesta manera es poden assentar les bases de tolerància 0 en els centres educatius.Més informació a www.aulablanes.cat
Data de realització: 03/07/2012 | Data de la darrera actualització: 03/07/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300