Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament continua reforçant la informació ciutadana sobre recollida selectiva d’escombraries.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo recollida residus orgànicsL’Ajuntament continua reforçant la informació ciutadana sobre recollida selectiva d’escombraries.

El proper dissabte 31 de març s’instal·larà un Punt Informatiu al passeig de Mar, després de l’èxit de participació de l’anterior experiència que es va fer l’11 de febrer al mateix indret.

L’Ajuntament de Blanes reforçarà la informació ciutadana sobre la recollida selectiva d’escombraries amb un Punt Informatiu que s’instal·larà el proper dissabte 31 de març al passeig de Mar, a l’alçada del carrer Ample. El Punt Informatiu funcionarà des de les 10.00 h fins a les 14.00 h, ampliant l’horari de l’anterior experiència que es va fer l’11 de febrer.

Els ciutadans i ciutadanes que s’acostin a aquest indret el proper dissabte podran rebre informació i material sobre diverses qüestions relacionades amb aquest àmbit.

Una de les principals novetats és que es repartirà compost gratuïtament, que s’obté amb la matèria orgànica que es recull a Blanes. L’objectiu és que els usuaris puguin comprovar què se’n fa dels seus residus i, alhora, utilitzar l’adob per a la finalitat que prefereixin: per a l’hort, per a les seves plantes, etc.

D’altra banda, també es repartirà material relacionat amb la separació de la matèria orgànica com ara tríptics, imants, adhesius i els ja coneguts cubells de color marró per a tots aquells usuaris que encara no en tinguin. En aquest sentit val a dir que –com en l’anterior Punt d’Informació- es vendran bosses compostables al preu de 20 cèntims cada paquet, si bé està previst que només es venguin un màxim de 5 paquets per persona.

També es facilitarà informació general sobre la recollida selectiva, com per exemple el calendari de recollida en el porta a porta o bé el número de telèfon d’atenció al ciutadà de NORA, l’empresa municipal de recollida de residus i neteja viària: 902 420 092.

Per últim, altres objectius que es volen cobrir amb la instal·lació d’aquest Punt Informatiu són, d’una banda, la realització d’enquestes sobre la recollida selectiva per tenir una percepció de com veuen aquest servei els ciutadans, i de l’altra, la promoció de la planta de compostatge de Santa Coloma de Farners. Aquest darrer objectiu es vol aconseguir donant a conèixer el telèfon d’aquest servei per si algú vol anar a buscar-hi adob per als seus camps o per a les seves plantes.

Des de l’empresa NORA s’ha explicat que, en definitiva, el que es vol aconseguir és “Que sigui un Punt Informatiu molt dinàmic, amb moltes tasques a realitzar, amb l’objectiu que sigui al màxim de profitós per difondre entre la ciutadania els nostres serveis”.

Respecte de l’anterior Punt d’Informació que es va instal·lar el passat 11 de febrer, val a dir que al llarg del matí es van vendre un total de 1.266 paquets de bosses compostables, es van repartir 75 cubells del nou model reixat i d’altres 80 cubells tancats d’orgànica per a tots aquells ciutadans que encara no en tenien als seus domicilis.

Igualment, també es van repartir un centenar de calendaris de la recollida selectiva porta a porta, així com alguns imants i tríptics informatius a tothom que es va adreçar al punt per tenir informació de la recollida selectiva.

Data de realització: 03/27/2012 | Data de la darrera actualització: 03/27/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300