Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Recta final del Pla Local de Joventut a Blanes perquè s’aprovi al ple d’aquest mes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logotip Blanes JoveRecta final del Pla Local de Joventut a Blanes perquè s’aprovi al ple d’aquest mes.

L’Ajuntament de Blanes ha obert un període de 15 dies perquè els joves facin aportacions i suggeriments a l’esborrany del Pla Local de Joventut de cara a la seva aprovació després de la jornada participativa que s’ha fet al març.

La presentació de l’esborrany del Pla Local de Joventut 2012-2015 es va fer el 17 de març al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu, i ja llavors es va recollir una primera impressió amb els joves que van participar-hi.

Ara, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha fet arribar la proposta als joves que des del novembre passat han estat involucrats en el procés participatiu que es va iniciar llavors per elaborar el Pla Local de Joventut perquè facin suggeriments i aportacions de cara a la definitiva aprovació en sessió plenària.

Per aconseguir aquest objectiu, l’esborrany del Pla Local de Joventut s’ha enviat per correu electrònic a les entitats juvenils del municipi, a les joventuts dels partits polítics de Blanes i a les entitats culturals formades essencialment per joves (Esbart Dansaire Joaquim Ruyra, Creu Roja Joventut, etc). Igualment, també s’ha fet arribar a tots aquells joves que, a títol personal, estan involucrats en el procés participatiu per elaborar el pla.

D’altra banda, els joves en general també podran consultar l’esborrany del Pla Local de Joventut a través del web de l’Ajuntament de Blanes: www.blanes.cat .

El termini que ha fixat l’Ajuntament de Blanes per presentar propostes serà fins al 15 d’abril, ja que la idea és que l’equip de govern porti a l’aprovació el Pla Local de Joventut al ple municipal previst per al 26 d’abril.

El Pla Local de Joventut és una condició prèvia de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya perquè l’Ajuntament de Blanes pugui optar a les bases de subvencions per poder dur a terme els projectes que estiguin relacionats amb aquest àmbit. És a través d’aquesta via que es podran dur a terme les propostes d’actuacions que es recullen al mateix pla.

Una altra oportunitat per incentivar la política participativa des de l’Ajuntament de Blanes envers els joves tindrà lloc precisament d’aquí a dues setmanes. Es tracta de l’oferiment que va fer la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes i regidora de Joventut, Lourdes Fàbrega, a la darrera jornada participativa que es va organitzar precisament per tractar l’esborrany del Pla Local de Joventut.

Arran de la inquietud mostrada pels joves, la primera tinenta d’alcalde els va proposar organitzar jornades participatives i monogràfics sobre els temes que els interessessin. En aquest sentit, la primera jornada monogràfica que està previst celebrar tractarà sobre els pressupostos municipals d’aquest 2012, i està previst que es convoqui a mitjan d’aquest mes d’abril.

Esborrany PLA LOCAL DE JOVENTUT AJUNTAMENT DE BLANES 2012.pdfData de realització: 04/02/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300